Veszélyben az Oktoberfest? Perechiánnyal fenyegetőznek

Forrás: Getty Images -
béremelés pék leállás fenyegetőzés perec hiány Oktoberfest sztrájk München
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A müncheni pékek béremelést követelnek, amelyet ha nem tudnak számukra teljesíteni, teljesen leállnak a munkával a leghíresebb sörfesztivál idejére.

Dráma van! Perec nélkül maradhatnak az Oktoberfestre látogatók. A müncheni pékek ugyanos sztrájkkal fenyegetőznek, ha nem sikerült megegyezniük a 6,5 %-os béremelésről.

Forrás: Getty Images

Az 50 ezer tagot számláló szakszervezettel való tárgyalások egy hete kezdődtek, amennyiben mégsem sikerül megállapodniuk, úgy a szeptember 20-án kezdődő sörfesztiválra mindegyikőjük kikapcsolja a kemencéjét.

Bizarr holmik maradtak az Oktoberfestenhttp://www.life.hu/kult/20131010-a-muncheni-oktoberfest-utan-furcsa-dolgok-maradnak-a-helyszinen.htmlA szervezők igencsak furcsa dolgokra bukkantak a müncheni sörös fesztivál után a helyszínen.KultEz igen! Budapesti is van a 10 legjobb európai sörözők között!http://www.life.hu/kult/20140819-az-eleszto-nevu-budapesti-hely-bekerult-europa-legjobb-sorozoi-koze.htmlA Tűzoltó utcai Élesztő rajta van a Guardian legjobb európai sörözőket tömörítő listáján. Gratulálunk!KultOrigoVeszélyes lehet az éhségsztrájk - Fejfájás, émelygés, szédüléshttp://www.life.hu/drlife/20120912-fejfajas-emelyges-szedules-az-ehsegsztrajk-harmadik-napja-a-legnehezebb.htmlVasárnap este kezdte meg egyhetes éhségsztrájkját Gyurcsány Ferenc, volt miniszterelnök. A kérdés a hír hallatán azonnal felmerül: milyen rövid- és hosszú távú hatásai lehetnek az egyhetes éhezésnek az emberi szervezetre? Veszélyes lehet az egyhetes éhségsztrájk?Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.