Elesett a GQ buliján Cara Delevingne

Forrás: Northfoto -
modell gálaest Cara Delevingne GQ magazin London esés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Lawrence után szabadon? A brit modell állítólag a kelleténél többször nézett a pohár fenekére a tegnapi gálaesten, ezért történt, ami történt.

Állítólag túl sokat ivott, ezért tanyált el a GQ magazin díjátadó partiján Cara Delevingne.

Forrás: Northfoto

A vastag szemöldökéről elhíresült brit modell az itt látható vintage stílusú Burberry alig-ruhában lépett a gálaest vörös szőnyegére, amelyben később a földön is hempergett egy sort a divattervező Jonathan Saundersszel. Az akciózásukról készült képeket csak IDE kattintva merjük megmutatni – mondjuk úgy, elég félreérthető pózba ereszkedtek. Na, de Cara...

Halál és balhé a díjátadón

A GQ magazin gálaestjénél jóval nagyobb felhajtás övezi az Oscar-díj átadóját, amely jó néhány port kavaró botránnyal gazdagogodott az elmúlt évek alatt. A legnagyobbakról a Life.hu is megemlékezett, cikkünket IDE kattintva olvashatod el.
Jennifer Lawrence megint elesett az Oscar-gálánhttp://www.life.hu/news/20140303-jennifer-lawrence-szineszno-2013-hoz-hasonloan-iden-is-elesett-az-oscar-galan-a-voros-szonyegen.htmlA bájos színésznő ezúttal nem a szobrocska átvételekor botlott meg, hanem még a vörös szőnyegen. Hiába, még egy hollywoodi sztárnak sem egyszerű magas sarkúban lépdelnie.News--Christina Aguilera elesett a Grammy-díjátadónhttp://www.life.hu/bulvar/20110214-christina-aquilera-elesett-a-grammydijatadon.htmlAz énekesnőre mostanában rájár a rúd: múlt vasárnap a Super Bowl-döntőn eltévesztette az amerikai himnuszt, a most vasárnapi Grammy-díjátadón pedig kis híján lezuhant a színpadról...TV + BulvárHatalmas dekoltázzsal lett az év nője Kim Kardashianhttp://www.life.hu/news/20140903-kim-kardashian-lett-az-ev-noje-a-gq-magazin-galaestjen.htmlÜnnepélyes keretek között adták át kedd este a GQ magazin díjait, amelyek közül a celebmami is bezsebelhetett egy megtisztelő címet.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.