Because I'm depi.... – elkészült az új Happy feldolgozás lehangolóbb változata

Happy depresszió Pharrell Williams feldolgozás előzetes Süsü, a sárkány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pharrell Williams Happy című gigaslágerének elkészült egy igencsak sajátos, magyar feldolgozása, a Depi. Eszméletlen!

A Happy nem túl vidám verziójának Zebulon Dudora, azaz Békési Zoltán és Kerekes András voltak a megálmodói. Nem csak Süsü, a sárkányt, de egy püspököt, egy hittérítő csoportot és egy szuperhőst is láthatunkk a klipben, no és egy egészen új, magyar szöveget is kapott a Happy dallama. Szeptember 5-én a Dürer kertben mutatják be először a Depit, utána pedig elérhető lesz a videómegosztókon. Addig is, íme, az előzetes. (Ahogy a teaseren is olvasható, ne ess kétségbe, ha nem érted!)

Mindenki megnyugodhat, korábban készült egy másik magyar verzió is. A vidám, nevetős, táncolós, bohóckodós Happy klip-feldolgozást IDE kattintva kukkanthatod meg!

Ilyen happy Budapest - egy videóban bemutatják!http://www.life.hu/kult/20140129-elkeszult-pharrell-williams-happy-cimu-szamanak-budapesti-klipverzioja.htmlA mindössze négy perces kisfilmből megtudhatod, milyen, ha boldogok vagyunk, milyen buli a magyar fővárosban az élet...KultOrigoÚjabb balhé – megint őrizetbe vették Justin Biebert testi sértés miatthttp://www.life.hu/news/20140903-justin-bieber-enekest-orizetbe-vettek-testi-sertes-miatt-szabadlabon-van-de-letoltendot-is-kaphat.htmlTettlegesség és veszélyes vezetés gyanúja miatt Kanadában egy időre őrizetbe vették Justin Bieber énekest. Nem először keveredik hasonló szituációba.News--Csokievés, sok alvás és semmi házasság– ez lenne a hosszú élet titka?http://www.life.hu/news/20140902-egy-127-eves-mexikoi-asszony-leandra-becerra-lumbreras-a-vilag-legidosebb-embere.htmlEgy mexikói asszonyt tartanak most a világ legidősebb emberének, miután vasárnap 127 éves lett. A nő elárulta a hosszú élet titkát is.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.