Gazdira várnak a nyugdíjas rendőrkutyák

Forrás: AFP/Frederico Gambarini -
rendőrkutya ORFK Dunakeszi gazdi nyugdíjas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Országos Rendőr-főkapitányság Dunakeszi Oktatási Központja gazdát keres azoknak az ebeknek, akik hosszú évek rendőrségi szolgálata után most nyugdíjba vonulnak. 

Az átlagosan 7-8 éves négylábúak őrzés-védelemre, barátnak, társnak kiválóan alkalmasak. A szükséges oltásokkal és chippel ellátott kutyákat – előzetes egyeztetés után– az ORFK Dunakeszi Oktatási Központ területén lehet megnézni és jelképes összegért megvásárolni - olvasható az ORFK oldalán.

Forrás: AFP/Frederico Gambarini

Szeptember 7-én irány a Városliget! Illatos úti örökbefogadott kutyusoknak szerveznek találkozót! IDE kattintva olvasd el a részleteket!
Megbolondult a Sziget Eye Belvároshttp://www.life.hu/news/20140905-a-sziget-eye-oriaskereken-budapest-helyett-plymouth-rol-szol-az-audiokommentar.htmlFuráskodik Budapest látványossága, a Sziget Eye Belváros elnevezésű 65 méter magas óriáskerék. News--Vödörrel a fején mászkált egy medvehttp://www.life.hu/news/20140903-kiszabaditottak-a-pennsylvaniai-voros-medvet-a-vodorbol.htmlPennsylvaniában lettek figyelmesek egy pórul járt medvére, aki vödörrel a fején járkált az úton. NewsOrigoMeghalt Jay Adams, a legendás gördeszkáshttp://www.life.hu/news/20140816-meghalt-jay-adams-a-legendas-gordeszkas-eletebol-filmek-keszultek-a-dogtown-and-z-boys-es-a-lords.htmlCsütörtök este mexikói vakációja alatt váratlanul szívrohamban elhunyt Jay Adams. 53 éves volt.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.