Ismét jár a dallamos villamos Budapesten

Forrás: Mervai Márk/www.szeretlekmagyarorszag.hu -
Budapest Magyar Dal Napja villamos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar dal napja előtt éppen egy héttel, ma ismét vágányra áll a zenészeket szállító nosztalgiajárat, a dallamos villamos Budapesten, ezúttal a 47-es vonalán. A szerelvény mindkét kocsijában fiatal muzsikusok utaznak, akik a Deák tér és a Városház tér között ismerős és új dalokkal szórakoztatják az utazó közönséget.

Az ötvenéves szerelvényen utazók kézbe vehetik a Port Magazin magyar dal napja különszámát, illetve a Zeneszövegkönyvet, a melyben a dallamos villamoson fellépő 15 zenekar dalai is megtalálhatók.

Forrás: Mervai Márk/www.szeretlekmagyarorszag.hu

Az első kocsi 14 órakor indul a Deák térről, ezen az EnniHool és a Kontrolalter játszik, a 15 óra 45 perctől induló szerelvényen a Cherokee és a Popcsajok, 17 óra 30-tól a Varga Banda és a Napkutya, 19 óra 15 perctől a Kávészünet és a Kafkaz. A Városház térről induló járatoknál a következők lesznek láthatók és hallhatók: 14 óra 50-től a Zoom és a Tükezoo, 16 óra 35 perctől a Bogoz, illetve Kiss Barna és az utcazenekar, 18 óra 20-tól a Haszüna és a Kávészünet, a dallamos villamos utolsó indulási időpontja pedig 20 óra 5 perckor lesz a Tintás zenekarral és a Napfénypresszóval.

Az idei - immár hetedik - magyar dal napját egy hét múlva, szeptember 14-én vasárnap rendezik kilenc településen, valamint a fővárosban 12 helyszínen, mintegy kétezer fellépővel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.