Viszik, mint a cukrot a világ első homoerotikus bélyegeit

Forrás: Tom Of Finland -
Tom of Finland erotikus posta siker grafikus bélyeg Finnország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Világsiker lett a világ első, homoerotikus rajzokat ábrázoló bélyege, jelentette be a finn posta hétfőn, a kibocsátás napján.

A közlemény fél év alatt a világ 178 országából - főleg Finnországból, Svédországból, Angliából, az Egyesült Államokból és Franciaországból - érkeztek előrendelések a postabélyegekre, amelyeken Tom of Finland grafikái láthatók. A finn posta szerint a bélyegsor kibocsátása lett a postatörténet legnagyobb médiafigyelmet kapó eseménye. A rajzok kiválasztásával és bélyegre adaptálásával megbízott grafikus, Timo Berry kijelentette, nagyszerű dolog, hogy azokat a bélyegeket, amelyek a múltban csak titokban cserélhettek gazdát, ma már nyíltan fel lehet ragasztani egy borítékra vagy képeslapra - tudósít az MTI.

Forrás: Tom Of Finland
Az elavulás ellen küzd a Meztelen Kézenállóhttp://www.life.hu/news/20140908-a-meztelen-kezenallo-budapesten-a-szabadsag-hidnal-is-levetkozott.htmlÖt éve utazik a világban egy férfi, aki nagyvárosok ikonikus pontjain ledobja a ruháit és tökmeztelenül kézenáll. Most a Daily Mail ezek közül szedett össze néhányat, az összeállításba mi is bekerültünk, ahogy a "névtelen pucér" pasi a Szabadság hídon mutatványozik.NewsOrigoMegbolondult a Sziget Eye Belvároshttp://www.life.hu/news/20140905-a-sziget-eye-oriaskereken-budapest-helyett-plymouth-rol-szol-az-audiokommentar.htmlFuráskodik Budapest látványossága, a Sziget Eye Belváros elnevezésű 65 méter magas óriáskerék. News--Neked van fánkhasonmásod? http://www.life.hu/news/20140902-brandon-voges-reklamfotos-fankok-emberi-hasonmasait-kereste-meg.htmlEgy fotográfus és egy reklámügynökség egyesítette erejét, hogy néhány szerencsés kiválasztottnak megalkossa a fánkbeli énjét. Íme. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.