Özönvízszerű eső zúdulhat a nyakunkba

Forrás: Bielik István - Origo -
eső meteorológia vihar árvíz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Előkészítő ülésre ült össze az Országos Műszaki Irányító Törzs az elkövetkezendő napokban várható hatalmas esőzések miatt – közölte az Országos Vízügyi Főigazgatóság.

A meteorológiai előrejelzések szerint egy ciklon kialakulása várható, amely hatalmas esőzéseket okozhat az ország több területén is. Az Időkép szerint a nagyobb vízgyűjtőket érintheti az eső, így a Rába, a Mura, a Dráva, a Duna és Észak-Magyarország vízgyűjtőit, így komoly árvízekre is lehet számítani.

Forrás: Bielik István - Origo

Ha az időjárás az előrejelzések szerint alakul, az Országos Műszaki Irányító Törzs csütörtökön megkezdheti működését és a védekezés munkálatainak előkészítését az állami védvonalakon, már most több mint 88 kilométeren van érvényben most első- vagy másodfokú árvízvédelmi készültség.

"Hat perc múlva lezuhan a gép"http://www.life.hu/news/20140909-az-europe-airpost-split-nantes-jarata-kis-hijan-lezuhant-augusztus-23-an.htmlRémisztő perceket éltek át a Europe Airpost légitársaság utasai, akik a horvátországi Splitből a franciaországi Nantes-ba repültek augusztus 23-án. Leállt az egyik hajtómű, amit a pilóta is megerősített. Sírva mondta be, hat perc múlva lezuhan a gép.NewsOrigoSzerdán lelassul az internethttp://www.life.hu/news/20140909-szeptember-10-en-lesz-az-internet-slowdown-day-az-internet-lelassitasanak-napja.htmlHolnap, szeptember 10-én lesz az Internet Slowdown Day, azaz az internet lelassításának napja. News--Viszik, mint a cukrot a világ első homoerotikus bélyegeithttp://www.life.hu/news/20140909-vilagsiker-a-tom-of-finland-grafikait-tartalmazo-homoerotikus-belyegsor.htmlVilágsiker lett a világ első, homoerotikus rajzokat ábrázoló bélyege, jelentette be a finn posta hétfőn, a kibocsátás napján.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.