Meztelen, bedrogozott férfi őrjöngött Budapesten

Forrás: AFP/Spencer Platt -
őrjöngés drog rendőrség meztelen Budapest dizájnerdrog
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendőrök állították meg a 7. kerületben azt a férfit, aki az egyik divatos drogtól hallucinálni kezdett.

Ahogy a Life.hu is megírta, rendkívül veszélyes dizájnerdrogokkal szórták meg a hazai piacot, amitől a fiatalok szó szerint kivetkőznek önmagukból. Vélhetően a mostanában divatba jött Zene nevű dizájnerdrogtól kezdett hallucinálni és tombolni a főváros VII. kerületében az a férfi, akit a rendőrök állítottak le – írja a Blikk, olvasóriporterének köszönhetően.

„Körülbelül fél kettőkor a kutyáimmal a Leonardo da Vinci köznél voltam. Már csak egy póló volt a férfin, amikor észrevettem. Őrjöngni kezdett, és azt üvöltözte: 'Összevissza csípnek a bogarak.' Biztosan hallucinált, mert nem volt rajta semmi a pólón kívül. Azonnal a telefonom után nyúltam, és a rendőrséget tárcsáztam, mert egyértelmű volt, hogy segítségre szorul" – mesélte a látottakat Anita.

„Miután ádámkosztümben állt az utcán, csapkodni kezdte magát a pólójával, és üvöltözte, hogy ég a bőre. A rendőrök tíz perc alatt a helyszínre értek, és próbálták nyugtatni a drog hatása alatt álló embert több-kevesebb sikerrel. Sarokba kellett szorítaniuk azért, hogy segíteni tudjanak neki" - magyarázta a nő.

Zacher Gábor, toxikológus véleménye:

„Olyan ez, mint egy engedély nélküli emberkísérlet. A pszichoaktív szerek nagy része Kínából jön, és senki sem tudja, hogy mit tartalmaznak, a hatásuk kiszámíthatatlan."
Tarolt az Apple: itt az iPhone 6 és az Apple Watchhttp://www.life.hu/news/20140910-az-apple-bemutatta-az-uj-iphone-6-okostelefonokat-es-az-apple-watch-okosorat.htmlKedd este az Apple hivatalosan is bemutatta legújabb termékeit, a várva várt iPhone 6-ot, ráadásul két méretben, és új okosóráját.NewsOrigoÉletre keltek a Disney-hercegnőkhttp://www.life.hu/news/20140909-a-disney-fohosoket-elethuen-emberkent-abrazolta-egy-finn-muvesz.htmlKedvenc Disney-karaktereid élethű változatát hozta létre egy finn művész. Így festene a valóságban Hamupipőke vagy épp A kis hableány.NewsOrigoSzerdán lelassul az internethttp://www.life.hu/news/20140909-szeptember-10-en-lesz-az-internet-slowdown-day-az-internet-lelassitasanak-napja.htmlHolnap, szeptember 10-én lesz az Internet Slowdown Day, azaz az internet lelassításának napja. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.