Önmegsemmisítő posztokat tesztel a Facebook

Forrás: AFP/Jonathan Nackstrand -
újítás Facebook teszt posztolás időzítés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az új típusú posztok esetében a létrehozáskor a felhasználók megadhatnák, mennyi idő múlva törlődjön a falukról a bejegyzés. Wow!

Az új lehetőséget egyelőre csak néhány embernél kapcsolták be - tudta meg az Index -, a fokozatosság egyébként megszokott dolog a Facebook újításaival kapcsolatban.

Forrás: AFP/Jonathan Nackstrand

A posztok élettartamát egy óra és egy hét között választhatjuk meg. Ha ez lejár, a poszt megsemmisíti önmagát. Egész pontosan inkább csak eltűnik a szem elől, hiszen mint minden más, a Facebook által kezelt adat esetén, itt is akár 90 nap is lehet a törlődés és a valós törlés között, amikor a poszt kikerül a közösségi oldal adatbázisából.

Kiszivárgott ötmillió Gmail-postafiók jelszavahttp://www.life.hu/news/20140910-kiszivargott-otmillio-gmail-postafiok-jelszava-egy-orosz-oldal-tette-kozze-a-hirt.htmlKözel ötmillió gmailes felhasználónevet és jelszót tettek közzé az orosz Bitcoin-fórumon - írja a szintén orosz CNews nyomán a hvg.hu. News--Szerdán lelassul az internethttp://www.life.hu/news/20140909-szeptember-10-en-lesz-az-internet-slowdown-day-az-internet-lelassitasanak-napja.htmlHolnap, szeptember 10-én lesz az Internet Slowdown Day, azaz az internet lelassításának napja. News--Az elavulás ellen küzd a Meztelen Kézenállóhttp://www.life.hu/news/20140908-a-meztelen-kezenallo-budapesten-a-szabadsag-hidnal-is-levetkozott.htmlÖt éve utazik a világban egy férfi, aki nagyvárosok ikonikus pontjain ledobja a ruháit és tökmeztelenül kézenáll. Most a Daily Mail ezek közül szedett össze néhányat, az összeállításba mi is bekerültünk, ahogy a "névtelen pucér" pasi a Szabadság hídon mutatványozik.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.