Nézegess cuki, víz alatti kölyökkutyákról készült fotókat!

Forrás: Facebook/LittleFriendsPhoto -
medence úszás víz fotósorozat kölyökkutya cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kölyökkutyák a víz alatt – ez a címe egy amerikai fotós új fotósorozatának, amelyben a főszereplők természetesen a tündéri blökik. Kihagyhatatlan képek következnek, amelyek garantáltan mosolyt csalnak az arcodra ezen a szomorú, esős, őszi napon.

Újabb cuki projekten van túl egy amerikai fotós, Seth Casteel. A biztos sikerre hajtott, amikor elhatározta, kölyökkutyákat kap lencsevégre a víz alatt. Az "Underwater Puppies" című bűbájos fotók egy könyvben jelennek majd meg szeptember 16-án.

Forrás: Facebook/LittleFriendsPhoto

Bár azt hihetnénk, hogy egy ilyen munka csupa móka és kacagás lehetett, a fotós szerint nem volt egyszerű. A fotózás előtt több mint 1500 kölyökkutyának adott úszóleckéket és el kellett érnie, hogy ne féljenek a vízben, legyen önbizalmuk. További vidám fotóért kattints IDE!

Forrás: Facebook/LittleFriendsPhoto

Korábban is odáig voltunk Seth hasonló képeiért. Ahogy beszámoltunk róla, tavaly menhelyi ebekről készített tündéri, szintén víz alatti felvételeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.