Meghalt Nicole Kidman édesapja

Forrás: AFP/Loic Venance -
halál Szingapúr összeesés klinikai szakpszichológus Nicole Kidman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nicole Kidman édesapja, Dr Antony Kidman Szingapúrban, egy hotelszobában vesztette életét. Annyit tudni, hogy összeesett és meghalt. Épp a színésznő húgát látogatta meg.

A klinikai szakpszichológusként dolgozó Kidman épp Nicole Kidman húgát, Antoniát és unokáit látogatta meg Szingapúrban, amikor reggeli után váratlanul összeesett a hotelszobájában és meghalt. A helyi rendőrség annyit közölt, hogy egy '80-as éveiben járó férfit szállítottak a Tan Tock Seng kórházba, akit nem sokkal később halottnak nyilvánítottak – írja a Daily Mail. A rendőrség vizsgálja a nem természetes halálesetet - közölte egy rendőrségi szóvivő, aki azonban nem volt hajlandó további részleteket megosztani a sajtóval.

Forrás: AFP/Loic Venance

Kidman a Royal North Shore kórházban dolgozott, az intézmény egyelőre nem kommentálta a halálhírt, ahogy Nicole Kidman sem. A családot legutóbb januárban látták együtt közösen, amikor Antony és felesége, Janelle 50. házassági évfordulóját ünnepelték.

Nicole Kidman édesapjával 2005-ben Forrás: Northfoto

Júniusban Nicole édesapjával és férjével, Keith Urbannel jelent meg egy vörös szőnyeges eseményen, Melbourne-ben.

Pistorius bűnös, de csak gondatlanságból elkövetett emberölésbenhttp://www.life.hu/news/20140912-oscar-pistorius-baratnoje-meggyilkolasaval-vadolt-sportolo-itelethirdetesnek-masodik-napja-zajlik.htmlOscar Pistorius a pénteki ítélet szerint nem bűnös barátnője tavaly februári meggyilkolásában, bűnös viszont gondatlanságból elkövetett emberölésben.News--Eltűnt egy 17 éves lányhttp://www.life.hu/news/20140911-a-sarbogardi-rendorkapitanysag-eltunes-miatt-keresi-kecskemeti-brigitta-17-eves-mezoszilasi-lakost.htmlA Sárbogárdi Rendőrkapitányság keresi a 17 éves mezőszilasi Kecskeméti Brigittát.News9/11 – Amerika teljes készültségben van a terrortámadás évfordulójánhttp://www.life.hu/news/20140911-szeptember-11-en-a-terrortamadasok-evfordulojan-az-egyesult-allamok-teljes-keszultsegben-van.htmlBár az amerikai belbiztonsági minisztériumnak nincs tudomása konkrét terrorfenyegetésről, az Egyesült Államok biztonsági szolgálatai a korábbi évekhez hasonlóan most is fokozott készültségben várják a 2001. szeptember 11-i terrortámadások évfordulóját.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.