Ma sem érdemes az Air France-szal utazni

pilóta Air France Budapest Airport munkabeszüntetés járattörlés sztrájk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Törölték az Air France két induló és három érkező budapesti járatát szerdán. A pilóták többsége hétfő óta nem veszi fel a munkát.

Az Air France pilótáinak hétfő óta tartó sztrájkja miatt szerdán a párizsi Charles de Gaulle repülőtér és Budapest között közlekedő 3 induló járatából töröltek kettőt és mindhárom érkező járatot. Csütörtökön a 3 érkező és 3 induló járatból egy sem közlekedik - derül ki a Budapest Airport járatinformációiból.

Üres check-in pultok Forrás: AFP/Stephane De Sakutin

A szerdai 15.50 órás járat a déli információk szerint elindul a francia fővárosba. A francia pilóták többségi szakszervezete, az SNPL szeptember 15-e és 22-e között hirdetett sztrájkot. A második legjelentősebb szakszervezet, a SPAF pedig szeptember 15. és 18. között szólít fel munkabeszüntetésre – tudósít az MTI.

Itt a gazdagok Facebookja, a Netropolitanhttp://www.life.hu/news/20140917-a-netropolitan-a-gazdagok-facebookja-21-eves-kortol-lehet-belepni.htmlA válogatott társaságnak szánt közöségi oldal kedden indult el és évi hétszázezres tagdíjat kell fizetni érte, írja a Netropolitan.info nyomán az Origo.News--Leonardo DiCaprio az ENSZ békekövete letthttp://www.life.hu/news/20140917-leonardo-dicaprio-szineszt-az-ensz-bekekoveteve-valasztotta-ban-ki-mun-fotitkar.htmlAz ENSZ békekövetévé nevezte ki Leonardo DiCapriót a világszervezet főtitkára, Ban Ki Mun. A hollywoodi filmsztár a klímaváltozás tudatosítását célzó világméretű akciókban nyújt segítséget.News--Fegyelmiket indít az ELTE a nemi erőszak ügyébenhttp://www.life.hu/news/20140917-az-elte-fegyelmi-eljarasokat-inditott-a-golyatabori-nemi-eroszak-ugyeben.htmlAz ELTE rektora kari szinten fegyelmi eljárásokat indít az intézmény gólyatáboraiban történtek miatt. Több esetben a legsúlyosabb büntetés, azaz a hallgatói jogviszony megszűnése sem kizárt - derült ki az egyetem szerdai sajtótájékoztatóján.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.