Kedvenc mesehőseidet ilyen gonosznak még nem láttad

Forrás: www.tumblr.com/tagged/ben-chen -
fekete humor rajzfilmfigura A kis hableány Hamupipőke művész Micimackó gonosz mesehős Róbert Gida
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Viralnova nevű oldal gyűjtötte össze egy taiwani férfi alkotásait. Egészen érdekes szemszögből közelíti meg a jól ismert rajzfilmfigurákat. Rá sem fogsz ismerni Pinocchióra vagy Róbert Gidára...

Álmodozó, aki másképp látja a világot, vagy igazi fekete humorú művész? Kreativitása nem ismer határokat, miközben olyan dimenziókba emeli a meséket, amit talán eddig elképzelni sem mertünk.

Amikor a mese vége nem happy end

Alkoholista Hamupipőke, súlyproblémákkal küzdő Piroska, kopasz Rapunzel - egy izraeli fotós megmutatta, mi lesz kislánykorunk kedvenc királylányaival, ha a történet nem "boldogan élnek, amíg meg nem haltak" befejezéssel ér véget. A fotókért kattints IDE.

Ben Chen tajvani művész képein a mesefigurák egészen szokatlan, sőt, gonosz dolgokat művelnek egymással. Ha túl vagy az első meglepettségen, talán mögöttes tartalmat is sikerül felfedezni.

Mint például a pórul járt Hamupipőkében, akit felfalt a tökhintó:

Forrás: www.tumblr.com/tagged/ben-chen

A vízbe pukizó Kis hableányban:

Forrás: www.tumblr.com/tagged/ben-chen

Vagy Róbert Gida gonosz tekintetében:

Forrás: www.tumblr.com/tagged/ben-chen

Ha nem rémültél meg nagyon, akkor kattints ide Ben Chen többi gonosz fotójáért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.