Japán pornósztár került a matematikai tankönyv borítójára

Forrás: Thinkstock -
pornószínésznő felnőtt film Thaiföld matematika Japán könyvkiadó tankönyv főiskola felnőttfilm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mana Aoki egy japán felnőttfilm-csillag, aki valamilyen oknál fogva egy főiskolai tankönyv borítójára került.

Kivonták a forgalomból azt a matematikai alapismereteket tartalmazó tankönyvet, amely egy thai főiskola hallgatói számára készült. Mint kiderült, a probléma nem magával a tartalommal, sokkal inkább a borítóképpel volt: egy japán pornószínésznő, Mana Aoki került rá. A képért kattints IDE.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A könyvkiadó vállalat azzal védekezett, hogy a fotó kiválasztásakor nem vették észre, valójában ki szerepel a képen, amely egyébként épp egy beöltözős felnőtt videó promóciójához készült. Kínos...

Így veszítették el szüzességüket a pornósok

Stresszesen, romantikusan, tilosban - felnőttfilmek sztárjai vallottak első szexuális élményükről. A cikkért kattints IDE.
Ami a tankönyvekből kimaradt - nőcsábász írók eseteihttp://www.life.hu/intim/20120621-ami-a-tankonyvbol-kimaradt-nocsabasz-irok-esetei.htmlA híres versek és regények alkotói nem mindig voltak olyan széplelkek, mint ahogy azt az iskolában tanítják: köztük is akadt jó néhány megrögzött szoknyavadász.IntimAjándéknak szánta a házi pornót – letartóztatás lett belőlehttp://www.life.hu/news/20140917-egy-amerikai-tevecsatorna-produceret-letartoztattak-amiert-feltoltotte-amator-pornovideojat-az.htmlCarlo Dellaverson exbarátnője tudta és beleegyezése nélkül vette fel magukat szex közben. A videó egy pornófilmeket megosztó oldalra került – a férfire pedig valószínűleg börtön vár.News--Vissza az iskolapadba - 7 film, amiben a felnőttek a diákokhttp://www.life.hu/kult/20140819-filmosszeallitas-a-22-jump-street-premierje-kapcsan-az-iskolapadba-visszaulo-felnottekrol.htmlSokaknak van olyan visszatérő (rém)álma, amiben felnőtt fejjel újra régi iskolájába kell járnia, matekórán meg persze nem megy az a fránya kétismeretlenes egyenlet. A filmek időről időre eljátszanak ugyanezzel az ötlettel...KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.