Soroksári gyilkosság: Képtelen feldolgozni édesanyja elvesztését a 11 éves Roland

Forrás: Thinkstock -
pszichológus gyilkosság kihallgatás nyomravezetői díj emlék tragédia Soroksár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Soroksáron meggyilkolt nő 11 éves kisfia képtelen feldolgozni édesanyja halálát. Pszichológussal sem akar beszélni a történtekről.

Szeptember 25-én lesz egy éve, hogy futás közben brutálisan meggyilkoltak Soroksáron egy nőt. Férje, Kardos Lajos és 11 éves gyermeke, Roland a mai napig gyászolja. A fiú gyakran egyedül, biciklivel odamegy, ahol megölték Krisztinát. Beszélni azonban nem akar a tragédiáról, még szakemberrel sem – írja a Bors.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

"Mindene szép volt az anyukámnak. A haja, a hangja. Csak már a hangját nem hallom, nem emlékszem rá" – mondta a lapnak a fiú, akit korábban a rendőrség is kihallgatott az ügyben.
"Aznap a Bayern München 4-1-re verte a Hannovert – emlékszik vissza arra a napra Roli, aki a nyomozóknak is elmondta, mi az utolsó kép, amit az édesanyjáról maga előtt lát: „Tanuld meg a történelemleckét, amikor hazaérek, kikérdezem"...- ezt mondta neki édesanyja.

Az apát, Kardos Lajost is többször kihallgatták már, hazugságvizsgálóra is kötötték, de egyelőre még mindig nincs meg a gyilkos.
A soroksári önkormányzat magas díjat ajánlott fel a soroksári gyilkosság nyomravezetőjének. Korábban az áldozat férje is vérdíjat tűzött ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.