Szó szerint elnyelte a föld az autót Szekszárdon

Forrás: teol.hu/Gottvald Károly -
szakadás omlás Toyota térburkolat pince terepjáró autó lyuk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beszakadt a térburkolat egy autó alatt Szekszárdon az egyik hajnalban. A terepjáró teljesen eltűnt a mélyben. Korábban a fővárosban történt hasonló eset.

A baleset Szekszárdon, a Bezerédj utcában, a Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság Tolna Megyei Szakaszmérnökségén, az irodaépület udvarában történt – írja a Teol.hu. A cikk szerint tudták ugyan, hogy alatta kitéglázott pince van, de senki nem számított rá, hogy leszakadhat. Az omlás miatt 7 méter hosszú, 3 méter széles üreg keletkezett. Egy, az igazgatóság által bérelt Toyota terepjáró teljes egészében eltűnt a lyukban.

Forrás: teol.hu/Gottvald Károly

Egy statikai szakértő szerint az igazgatóság épülete, illetve a szomszédos ház nincs veszélyben. A leszakadt részt fóliával lefedték, hogy minél kevesebb csapadék jusson az üregbe, és kiszivattyúzták a már bejutott vizet is.

A hozzáértő még vizsgálja a kialakult helyzetet, és majd javaslatot tesz a helyreállítás módjára, a pince esetleges feltárására. Tőle várják a választ arra is, hogy miért történhetett a beszakadás. Az autó kiemelése nem egyszerű feladat, a hely szűke miatt a tűzoltók nem fértek hozzá a terepjáróhoz.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, korábban a főváros 8. kerületében tűnt el egy kocsi egy hatalmas gödörben, ami vélhetően csőtörés miatt keletkezett.

Egy négylábú üzeni: ne igyál alkoholt, ha vezetsz!http://www.life.hu/news/20140923-a-budweiser-uj-reklamjaban-egy-kutya-uzeni-ne-igyal-alkoholt-ha-vezetsz-cuki-video.htmlA Budweiser ismét egy könnyfacsaró reklámot készített, amelynek a főhőse egy négylábú. Az üzenet: soha ne vezess, miután ittál. Annyira megható lett, hogy el is felejtjük, igazából egy sörreklámról van szó... NewsOrigoNyugati szomszédainknál leesett az első hóhttp://www.life.hu/news/20140923-ausztriaban-az-alpokban-leesett-az-elso-ho-de-meg-lesz-melegebb-az-idojaras.htmlA csillagászati ősszel együtt mára beköszöntött a hűvös idő. Az Alpokban leesett a hó, de hódara, talajmenti fagyok a hegyekben nálunk is előfordulhatnak.NewsOrigoItt a nagy alkalom! Most lecserélheted a hűtődet, kazánodathttp://www.life.hu/news/20140923-uj-lakossagi-energiahatekonysagi-palyazatokat-irtak-ki-haztartasigep-cserere-nyilaszaro-cserere-es.htmlMég a héten három új lakossági energiahatékonysági pályázatot ír ki az Emberi Erőforrások Minisztériuma, amelyek a háztartásigép-cserét és a nyílászáró-cserét célozzák meg. A fűtéskorszerűsítésre azonban már szeptember 22-től lehet jelentkezni. Érdemes mielőbb megtenni! Összesen 2,72 milliárd forint vissza nem térítendő támogatás jut a pályázatokra!News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.