Táncoló jelzőlámpával biztonságosabb és vidámabb a közlekedés

jelzőlámpa forgalom szórakoztatás videó gyalogos táncolás biztonság piros közlekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem szeretünk várni. Hacsak közben nem szórakoztatnak minket. Például így.

Mivel általában véve az emberek türelmetlenek, ezért a legtöbb közlekedési baleset a gyalogos jelzőlámpáknál történik – ezzel a gondolattal indul az alábbi videó, amely be is mutatja a megoldást: a piros jelzésben táncoló embert. Amelynek mozdulatait tulajdonképpen egy élő, hús-vér ember irányítja egy speciális eszköz segítségével. Az eredmény szerint 81%-kal többen várták meg, amíg zöldre váltott a jelzés. Szeretnénk egy ilyet itthonra is!

Hamarosan változik a KRESZ – ezekre figyelj! http://www.life.hu/news/20140902-a-kresz-kismertekben-valtozik-szeptember-kozepetol.html Kismértékben módosul a KRESZ szeptember közepétől, amely megtiltja az álló gyermekszállító buszok melletti elhaladást, pontosítja a gyerekülések első ülésre szerelésének szabályait, viszont megengedi az autósoknak, hogy az oktatási intézmények előtt bizonyos időszakokban ne kelljen csökkentett sebességgel hajtaniuk. News -- Unod a biciklit? Menő eszközök városi közlekedéshez http://www.life.hu/ez-zsir/20140908-trendi-eszkozok-kozlekedeshez-longboard-roller.html Sokat közlekedsz a városban, de eleged van már a dugókból és a kiszámíthatatlan tömegközlekedésből? Nem csodáljuk, mi is így vagyunk ezzel. Éppen ezért, ha még nem próbáltad, most itt az ideje, hogy felfedezz néhány alternatív közlekedési eszközt. Ez Zsír! -- Balett felnőttként - miért ne? Táncolj velünk! http://www.life.hu/ez-zsir/20140917-balett-felnott-korban-mint-mozgas-es-edzes-nyujt-szep-lesz-a-tartas-es-alakot-formal.html Mindig van úgy, hogy eljön egy időszak az életünkben, amikor változásra vágyunk, és olyan dolgokat szeretnénk kipróbálni, amiket addig sosem. Ha vágysz egy olyan mozgásra, amiben igazán megélheted a nőiességedet, miközben fejleszted az izmaidat és törekszel az ellazulásra, akkor próbáld ki a balettot. Igen, még felnőttkorban sem késő! Ez Zsír! --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.