Leülnél egy padra, ami megmondja a súlyodat?

Forrás: Tumblr/Fitness First -
súly fitneszterem Moszkva sportolás pad park mérés mozgás tipp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A moszkvai parkokban 20 „őszinte" padot helyeznek majd ki, amelyek megmondják a súlyod, és ha kell, tippeket adnak az egészséged megőrzésére. Bevállalnád?

A moszkvai Sokolniki parkban kétszer is meggondolja majd magát az ember, lepihen-e egy kicsit valamelyik padon. A terv az, hogy év végéig 20 olyan különleges széket állítanak fel, amelyek egy kijelzőn kiírják majd, hány kilót nyom az, aki ráült. Ezen kívül tippeket is oszt majd az egészséges táplálkozással kapcsolatban és a környékbeli fitnesztermek hirdetései is felbukkannak.

Forrás: Tumblr/Fitness First

A cél, hogy a mozgás, sportolás fontosságát hangsúlyozzák – írja a moscowtimes.com.

Néhány évvel ezelőtt volt már egy hasonló projekt Hollandiában is. Akkor a buszmegállókban írta ki egy kijelző, hogy a széken várakozó utas hány kiló. (lásd fenti fotó!)

Jó ötletnek tartod a súlymérő padokat?

Jön az eső – de csak záporok lehetnekhttp://www.life.hu/news/20140925-jon-az-eso-csutortokon-a-dunantulon-lesznek-zaporok-penteken-mar-tobbfele-eshet.htmlMa főleg a Dunántúlon élőknek lesz szükségük esernyőre – arrafelé várhatók záporok. Holnap pedig már többfelé lehet eső. Közben marad a hűvös idő.News--Így engedd el a kamaszgyermeked biztonságosan az éjszakábahttp://www.life.hu/news/20140924-a-prepaid-kartya-segitsegevel-nyomonkovethetoek-a-kamaszok-bulizas-kozben.htmlEgy szuper kártyát dobott piacra az egyik taxitársaság, ami vigyáz gyermeked minden lépésére, amikor bulizni megy.News--A Facebook most megmutatja, ki a legjobb barátod!http://www.life.hu/news/20140924-a-facebook-egy-alkalmazas-segitsegevel-megtudhatod-ki-a-legjobb-baratod.htmlEgy applikáció segítségével megtudhatod ki a legjobb barátod a facebookon!News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.