A vörös szőnyegen támadtak rá Kim Kardashianra - videó

Forrás: NORTHFOTO/Abaca -
Kim Kardashian Párizs Divathét dekoltázs támadás vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A valóságshowsztár estére már túllendült a napközben történtekre: nem fukarkodott a dekoltázzsal, az biztos.

Újra támadt a vörös szőnyeg réme, Vitalii Sediuk. A volt ukrán újságíró, aki korábban Cannes-ban csinálta a fesztivált, ezúttal a barátai szerint második gyermekével várandós Kim Kardashianra vetette rá magát.

Forrás: NORTHFOTO/Abaca

A modellbabérokra áhítozó férfi a párizsi divathéten összegyűlt tömegben üdvözölte az éppen megérkező Kim Kardashiant és férjét, Kanye Westet, amikor – ahogyan az a videóból is jól látható – egy kis dulakodás alakult ki.

Egyesek szerint Sediuk meghúzta a valóságshowsztár haját, aki emiatt veszítette el egyensúlyát és esett el majdnem a vörös szőnyeg kellős közepén. A férfi egyik közeli forrása azonban tagadta, hogy bármi köze is lett volna Kim elbotlásához.

Bemutatjuk a vörös szőnyeg trollját, Vitalii Sediukot

Nem Kim Kardashian az első áldozata Vitalii Sediuknak: a férfi korábban Brad Pittre vetette rá magát a Demóna című film hollywoodi premierjén, a cannes-i filmfesztiválon pedig America Ferrara színésznő bokájának esett neki. Februárban pedig a New York-i divathéten szaladt fel a kifutóra egy szál tangában.

Kim Kardashian szerencsére hamar kiheverte a napközben érte sokkot, estére pedig már újra a régi volt:

Forrás: NORTHFOTO/Abaca

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.