Nagykövet lett Novodomszky Éva

Forrás: Syngenta Élelmiszerlavina Program -
MTVA műsorvezető jótékonysági akció nagykövet Novodomszky Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű televíziós műsorvezető a fejér megyei Soponyán járt, ahol burgonya betakarításában segédkezett.

Novodomszky Éva egy jótékonysági program nagyköveteként arra szeretné felhívni a figyelmet, hogy olyan akciók jöjjenek létre, amelyek keretében a rászorulók nem csak segítséget kapnak, de megtanulnak egy új gondolkodásmódot is. A program keretében vetőmagot osztanak szét, s a közösségi termelés révén sokan megtanulhatják az öngondoskodást. A megtermelt egészséges élelmiszernövények kézzelfogható segítséget jelentenek a hátrányos helyzetű családoknak, időseknek, valamint szociális intézményekben élőknek és ellátottaknak.

Forrás: Syngenta Élelmiszerlavina Program

„Szarvasi származású lányként, nem idegen tőlem a kerti munka. A nagymamám veteményesében sokat segítettem még tinédzser koromban is. A mama kertje a mai napig termeszt számukra zöldséget, gyümölcsöt. Szentendrén csak fűszerkert és dísznövények vannak, konyhakertre nincs időm sajnos, de nagyon szeretek a növényekkel foglalkozni. Tudatosan keresem azokat a helyeket, ahonnét egészséges élelmiszereket lehet vásárolni a család számára. A Syngenta Élelmiszerlavina Program azért is fontos, mert ennek keretében a családok kézzelfogható segítség mellett is megtanulják a munka folyamatait, amelyeket saját kertjükben is használni tudnak. Ez a valódi segítség!" – magyarázta Éva.

Autóbaleset után még szelfizett egyet Jennifer Lopez http://www.life.hu/news/20140929-jennifer-lopez-autobalesetet-szenvedett-egy-ittas-sofor-altal.html Az énekesnő épp ikreivel és egy barátnőjével állt a piros lámpánál, amikor egy részeg sofőr egyenesen beléjük hajtott. News Origo Könnyítsd meg a szelfizést egy óriási bottal! http://www.life.hu/news/20140929-selfie-stick-a-szelfizest-megkonnyito-technikai-eszkoz.html Ahogy egyre nagyobb teret hódított magának a szelfizés, úgy hívta életre az olyan technikai innovációkat, mint az úgynevezett "selfie stick." A nárcizmus következő lépcsőfoka... News Origo Megemlékeztek az 1 éve meggyilkolt soroksári nőről http://www.life.hu/news/20140926-az-egy-eve-meggyilkolt-soroksari-norol-futok-emlekeztek-meg-ferje-es-fia-koszoruzott.html Csütörtökön néhány futó megemlékezett az egy éve brutálisan meggyilkolt soroksári családanyára. A nő férje és kisfia pedig megkoszorúzta azt a helyet, ahol a tragédia történt. News --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.