ittas vezetés óvadék rendőrség Amanda Bynes alkohol Los Angeles vezetés befolyásoltság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jelentések szerint befolyásoltság alatt történő vezetés miatt kapcsolták le a rendőrök az egykori gyereksztárt.

Ismét letartóztatták Amanda Bynest. Az egykori gyereksztárt Los Angeles egyik kereszteződésénél fülelték le a rendőrök terepjárójával.

Forrás: AFP/Neilson Barnard

A helyszínen több józansági tesztet is végeztek rajta, amelyeken megbukott, ezért befolyásolt állapotban történő vezetés miatt a közeli rendőrkapitányságra szállították a 28 éves színésznőt, aki a jelentések szerint végig együttműködően viselkedett. Bynes 15 ezer dollár óvadék ellenében még aznap szabadulhatott.

A Nickelodeon gyerekszínészének nem először gyűlt meg a baja a hatóságokkal: 2012-ben kábítószer befolyásoltsága alatti vezetés miatt kapcsolták le, ami után 3 év próbaidőt kapott, múlt évben pedig pszichiátriai kezelésre ment, miután tüzet okozott saját otthonában.

Plasztika és meztelenkedés

Bár kevésbé súlyosak, mint a közlekedési kihágások, Amanda Bynes külsejét sem kíméli: tavaly új, félig kopaszra borotvált hajával botránkoztatta meg a közönséget, rá egy hónapra pedig már elő is rukkolt egy újabb gyöngyszemmel: állítólag végigtelefonálta a szerkesztőségeket és arra kérte őket, ne használják azokat a fotókat, amelyek orrplasztikája előtt készültek róla. (Oké.)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.