Lepd meg magad cuki állatokkal - Nézegess filmeket, de még jobb, ha sétálsz egyet az állatkertben

kutya videó Legyen jó napod! fóka állatkert Nyúl cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokszor, bármennyire is vágyunk rá, az életkörülményeink nem engedik meg, hogy állatot tartsunk. Ám nagyon sokszor megesik, hogy egy aranyos vagy vicces videóra bukkanunk, és ezeket meg is szoktuk osztani veletek.

A kutyák, macskák és nyuszik mellett imádjuk azokat a videókat is, amelyeken olyan állatokat örökítettek meg, amelyeket, ha akarnánk sem tarthatnánk. Egy-egy lenyűgöző videó azonban róluk bearanyozhatja a napunkat. Persze, az állatos videók nem helyettesíthetik azt, amikor egy-egy apróságot megsimogathatunk, vagy ha megoszthathatjuk vele az életünket. Ennek ellenére nekünk, itt a Life.hu-nál mosolyra szalad a szánk, ha jópofa fimecskét találunk. Ez a cuki fókabébi mindannyiunk kedvence lett egy pillanat alatt. Panaszos nyafogása egyszerre megható és mókás is.

Abban persze még a nem fanatikus állatrajongók is egyetértenek, hogy az állatkölykök egyértelműen cukik. Például, ha ezt a videót megnézeted, egészen biztosan beiktatsz a közeljövőben egy állatkerti sétát vagy kirándulást a vidéki rokonoknál, barároknál. Mindkettő szuper program és maradandó élmény a családnak, a gyerekek pedig egyenesen imádni fogják, ha számukra - többnyire ismeretlen - állatokat nézegethetnek.

Álomhelyek a világban – ha itt ébredsz, garantáltan jó napod lesz!http://www.life.hu/legyenjonapod/20140929-alomhelyek-a-vilagban-thaifold-bora-bora-hong-kong-gorogorszag-norvegia.htmlA világban számos olyan hely létezik, ahol semmi mást nem kell tenned, csak körbenézni és egyből jól indul a napod. Íme, a Life.hu kedvenc lélegzetelállító helyei.Legyen jó napod!OrigoTedd jóvá valakinek a napját, a tiéd is boldog lesz!http://www.life.hu/legyenjonapod/20140925-tedd-jova-valaminek-a-napjat-a-tied-is-remek-lesz.htmlA világon mindenütt jobb érzés adni, mint kapni, állapították meg egy egy kanadai tanulmány szerzői, miután megkérdezték 126 ország 234 ezer lakosát. Íme, néhány példaértékű történet, amely téged is ösztönözni fog a segítségnyújtásra.Legyen jó napod!ThinkstockÍgy kezdik a reggelt sztárszerzőink - hogy jó napjuk legyen!http://www.life.hu/legyenjonapod/20140924-muller-peter-szily-nora-takacs-nora-es-csonka-andras-a-life-hu-sztarszerzoi-reggeli-harmoniajaba.htmlA Life.hu sztárszerzői bepillantást engedtek a hétköznapjaikba és elmesélték, ők mit tesznek azért, hogy jól induljon a napjuk.Legyen jó napod!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.