Jeff Goldblum General Electric reklám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jeff Goldblum, aki júliusban jegyezte el a nála évtizedekkel fiatalabb kedvesét, most egy igazán furcsa reklámkampányhoz adta a nevét, az arcát, és sajnos a testét is. Az eredmény megdöbbentő.

A 61 éves színész a kisfilmben Terry Quattrót alakítja, akinek titulusa egyébként az, hogy híres ember. Teszi mindezt kicsit erőltetetten retro, nyolcvanas évek eleji stílusban, egészen groteszt, barokkos díszletek között. A termék egyébként a General Electric mobilról irányítható izzója, ennek előnyeit igyekszik Goldblum bemutatni. Íme a sokkoló videó:

Van ennél rosszabb is, sőt...

Nem ő az egyetlen színész, aki különös reklámkampányokba szállt be. Emlékezzünk csak Jean-Claude Van Damme-ra, aki nem is olyan régen tolató kamionok között spárgázott.
Látványos wellness-részleggel bővült a Rudas Fürdőhttp://www.life.hu/news/20141001-latvanyos-wellness-reszleggel-bovult-a-rudas-furdo.htmlHigh-tech és retró egy épületen belül. Nos, ha ellátogatsz a felújított Rudas Fürdőbe, a wellness-élményen túl, szemet gyönyörködtető látványban is részed lehet. News--Nemsemleges mosdókat alakítanak ki egy egyetemenhttp://www.life.hu/news/20141001-nemsemleges-mosdokat-alakitanak-ki-a-kaliforniai-egyetemen-a-transznemu-diakok-szamara.htmlEzt is megéltük: az Egyesült Államokban először transznemű diákok számára alakítanak ki mellékhelyiségeket a Kaliforniai Egyetemen.NewsOrigoVáltozik a távhő és a gyógyszerek ára mától - Drágulhat a kenyérhttp://www.life.hu/news/20141001-valtozik-a-tavho-es-a-gyogyszerek-ara-oktober-2014-oktober-1-tol.htmlVáltozik 800 gyógyszer ára, olcsóbb lesz a távhő, minimálisan emelkedik a lakossági gázár, és új számot kapott az egyetemes belföldi tudakozó is - tudta meg az Origo. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.