George Clooney után csak egy cuki gyerekkori fotó maradt

Oscar-díj kép fotó George Clooney gyermekkor Amal Alamuddin akkor és most
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Immár hivatalos: George Clooney feleségül vette kedvesét, Amal Alamuddint. A hölgyeknek egy sosem látott fotóval kedveskednénk. Vigaszdíjnak megteszi.

Valószínűleg ekkor még maga George Timothy Clooney sem gondolta volna, hogy valaha Oscar-díjas színész és egyben a nők bálványa lesz.

Forrás: Intagram/George Clooney, AFP

Azonban hiába sóhajtoznak a hölgyek az 53 éves színész sármján, Clooney szíve immár hivatalosan is egyetlen hölgy iránt dobog: Amal Alamuddin sztárügyvéddel idén szeptemberben kötötte össze életét az év egyik legjobban várt esküvőjén. Nekünk pedig maradt ez a cuki gyerekkori kép – beérjük ennyivel is.

George Clooney és Amal Alamuddin ma hivatalosan is házaspár letthttp://www.life.hu/intim/20140929-george-clooney-es-amal-alamuddin-hetfon-a-velencei-varoshazan-megtartottak-a-polgari-szertartast.htmlGeorge Clooney és Amal Alamuddin polgári esküvője hétfőn volt a velencei városházán. A ceremónia 10 percig tartott.Intim--Nők, akik nem tudták megtartani George Clooney-thttp://www.life.hu/intim/20140808-george-clooney-volt-baratnoi-amal-alamuddin-stacy-keibler-elisabetta-canalis-es-a-tobbiek.htmlA földkerekség legszexisebb agglegényének közel harminc év kellett ahhoz, hogy megtalálja a nagy őt. A nyolcvanas évektől színésznők, celebek és modellek tucatja fordult meg George Clooney ágyában és életében, ő mégis 2013-ban, egy 36 éves jogásznő oldalán találta meg a szerelmet. Most minden Amal Alamuddinról szól, de minket az is érdekel, kik voltak azok a nők, akik ideig-óráig combjaik közt tarthatták, a kezeik közül azonban mégis csak kicsúszott a dögös sztár.Intim--Ezzel fogta meg kedvese George Clooney-thttp://www.life.hu/ez-zsir/20120515-george-clooney-kedvese-stacy-keibler-elmeseli-bomba-alakjanak-titkat.htmlAmikor George Clooney összejött Stacy Keibler egykori modell és birkózóval, sokan azt kérdezték, vajon mivel fogta meg a lány a világ első számú szívtipróját? Nos, ha ránézünk Stacy tökéletes testére, rögtön meg is van a válasz.Ez Zsír!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.