X-Faktor mentor X-Faktor 2014 énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepően átalakult a Mentorházba jutás procedúrája az idei X-Faktorban. Előre tudják a mentorok, hogy melyik kategóriát fogják mentorálni és hat székre ültetik a versenyzőket.

Nem lennénk az idei tehetségkutató énekesei között. Amit a Mentorházba jutásért ki kell állniuk azt leginkább gyilkos újításnak neveznénk, de ettől lesz még izgalmasabb a műsor. A mentorok idén előre tudják, hogy melyik kategóriát fogják mentorálni, fiúk, lányok, 25 év felettiek vagy együttesek. Sőt saját maguk választhatják ki, melyik kategóriát mentorálnák szívesen. A döntés nehéz, szombat este megtudhatjuk, ki melyik csoportot kapja.

Forrás: RTL Klub/sajtóklub

A Tábor második megmérettetésén a bent maradt versenyzőket a színpadon 6 szék várja. Amikor egy versenyző elénekli a dalát, a mentora dönti el, leülhet-e az egyik székre és ezzel megkapja az esélyt, hogy bejusson a Mentorházba, vagy mehet haza. A többi mentor csak a véleményét mondhatja el.

Amikor mind a 6 szék megtelik, jön a kőkemény rettegés a széken ülő versenyzők számára. Ugyanis, ha van náluk jobb, a mentor simán felállíthatja azt, akit a leggyengébbnek ítél meg. Természetesen a műsorban erre bőven lesz esély. Így, aki először foglal helyet a széken, az a kategória utolsó produkciójáig retteghet. Ezek alapján a szombati és vasárnapi Tábor-adások biztosan tartogatnak majd bőven izgalmas pillanatokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.