Megríkatja az embereket a tehetségkutató nyertesének legújabb klipje

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
győztes B the First nyeremény tehetségkutató Dodgem Pély Barna videóklip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elkészült a B the First Kié a legjobb sulizenekar? nyertese, a Dodgem együttes nyereményklipje. A fiatalok ráadásul egy jó ügy mellé álltak.

Június 3-án dőlt el, ki lett Magyarország legjobb sulizenekara. Az szjger.hu által kiírt első magyarországi online tehetségkutató verseny, a B the First döntőjét a Dodgem nyerte meg. Idézd fel a show legjobb pillanatait IDE kattintva!

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A tizenéves fiatalokból álló együttes 7 éve működik, csaknem kétszáz koncerten vannak túl. És elkészült első videoklipjük is – ez volt a nyereményük a tehetségkutató versenyen. A dal címe Gyermekszív, a hangfelvétel elkészítésében Kaszás László zenekarvezetőn kívül Pély Barna is közreműködött. A Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat hivatalos dalának ajánlott szerzemény Sárközy Fanni és Polyák Péter szerzőpáros nevéhez köthető, akik kifejezetten e nemes célból írták meg a dalt.

Forrás: Dodgem

A zenekar ezzel kapcsolatban úgy nyilatkozott, hogy a felkérésnek nagyon szívesen tettek eleget. „Megszületett a dal és örömmel adtuk elő. Nekik is láthatóan tetszik" – mondta az egyik tag. Mivel az alapítvány számára egyértelmű az érték, amelyet a Dodgem képvisel, így az elkövetkező időszakban közös rendezvényeken, közösen fogják népszerűsíteni a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat tevékenységét.

A forgatáson részt vett a dalszerző Sárközy Fanni mellett a csapat mentora, Pély Barnabás is zenésztársával Péterfy Attilával. Ott voltak az UFF-os lányok, vagyis Péterfy Nagy Éva és Galambos Dorina főzőbloggerek is, valamint a Mrs. Columbo együttes nagybőgőse, Hudák Zsófi és gyermeke, az egyéves Vince is.

Forrás: Dodgem

A zenekar a forgatás során nagyon jól érezte magát, főleg, amikor plüssállatokkal kellett dobálózni. Sokat nevettek, és vidám hangulatban telt a felvétel. „Úgy láttam, hogy a klip tetszik az embereknek, na meg persze a dal is, hiszen láttam, hogy többen is elsírták magukat, amitől nagyon boldog voltam. Nagyon nagy elismerés ez nekünk" – osztotta meg velünk Molnár Aliz, az együttes 12 éves énekese.

A várva várt klipet pedig itt megnézheted te is:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.