Csak nem anonim lesz a Facebook is?

Forrás: AFP/Jonathan Nackstrand -
applikáció valódiság Facebook anonimitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Facebook állítólag olyan szolgáltatást és alkalmazást fejleszt, amely a felhasználók névtelenségét megőrzi. Pedig a közösségi oldal a kezdetektől a valódi nevek mellett foglalt állást.

Korábban a Life.hu is beszámolt arról, hogy elindult a Facebook konkurenciája, az Ello nevű oldal. Egyik legnagyobb előnyének azt tartották, hogy a Twitterhez hasonlóan nincs szükség a valós név használatára – szemben a Facebookkal. Most azonban Mark Zuckerbergék is meghátrálni látszanak. Úgy hírlik, hogy a felhasználók névtelenségét engedő szolgáltatást és alkalmazást fejlesztenek – írja a hvg.hu a New York Times értesülésére hivatkozva.

Forrás: AFP/Jonathan Nackstrand

Csak az tűnik biztosnak, hogy egy különálló appról van szó, azt viszont nem tudni, hogy ezt pontosan hogyan is integrálják a Facebookba. A kiszivárgott információk szerint az anonim Facebook app néhány héten belül elérhető lesz.

A Facebook most megmutatja, ki a legjobb barátod!http://www.life.hu/news/20140924-a-facebook-egy-alkalmazas-segitsegevel-megtudhatod-ki-a-legjobb-baratod.htmlEgy applikáció segítségével megtudhatod ki a legjobb barátod a facebookon!News--Itt a gazdagok Facebookja, a Netropolitanhttp://www.life.hu/news/20140917-a-netropolitan-a-gazdagok-facebookja-21-eves-kortol-lehet-belepni.htmlA válogatott társaságnak szánt közöségi oldal kedden indult el és évi hétszázezres tagdíjat kell fizetni érte, írja a Netropolitan.info nyomán az Origo.News--Önmegsemmisítő posztokat tesztel a Facebookhttp://www.life.hu/news/20140911-teszteli-a-facebook-az-idozites-utan-onmegsemmisito-posztokat.htmlAz új típusú posztok esetében a létrehozáskor a felhasználók megadhatnák, mennyi idő múlva törlődjön a falukról a bejegyzés. Wow!News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.