A spórolás új fajtája: pisilj a zuhany alatt! Te bevállalnád?

Forrás: Thinkstock -
kampány diákok pisilés zuhanyzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy brit egyetem diákjai arra ösztönzik az embereket, hogy a vécé helyett a tus alatt pisiljenek. Hogy miért? Nos, eláruljuk.

A Menj az áramlattal! kampány két egyetemi hallgató - Debs Torr és Chris Dobson - agyszüleménye. Ötletükkel azt szeretnék elérni, hogy az egyetem 15 000 diákja a reggeli zuhanyozás közben intézze el folyóügyeit - írja a BBC.

Forrás: Thinkstock

A 20 éves Dobson szerint ezzel az ötlettel annyi vizet spórolhatunk meg, amellyel 26 úszómedencét tölthetnénk meg. Ha Angliában minden ember csatlakozna, 720 köbméter vizet és 42,5 millió fontot spórolhatnának meg egy év alatt. A két hallgató szeretné, ha minél többen csatlakoznának Facebookon és Twitteren a felhívásukhoz, és ajándékot ajánlanak fel annak a résztvevőnek, aki elsőként vállalja be a kihívást.
„Képzeljük csak el, milyen óriási hatása lenne, ha Kelet-Anglia, vagy egész Anglia megváltoztatná a reggeli szokásait. Az igazat megvallva a kampány nagyon megosztó, az emberek vagy imádják, vagy utálják” - nyilatkozták a kezdeményezők. Dobson hozzátette, egyáltalán nem jelent egészségügyi kockázatot, ha tusolás közben pisilünk, hiszen a vizelet pedig steril és úgyis rögtön lemossuk.

Hagyj egy kéznyomot a családok széthullása ellen!http://www.life.hu/news/20141010-az-sos-gyermekfalu-magyarorszagi-alapitvanya-hagyj-egy-keznyomot-a-csaladok-szethullasa-ellen-cimmel.htmlEgy váratlan, hosszas betegség, egy fájdalmas válás vagy a munkahely hirtelen elvesztése akár a család széthullását is jelentheti. Az SOS-Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa úgy határozott, elindítja családmegerősítő programját, annak érdekében, hogy a nehéz időszakokban is egyben tartsa a családokat.NewsOrigoLepd meg magad cuki állatokkal - Nézegess filmeket, de még jobb, ha sétálsz egyet az állatkertbenhttp://www.life.hu/news/20140930-nezegess-cuki-allatos-videokat-vagy-menj-allatkertbe-kikapcsolodni.htmlSokszor, bármennyire is vágyunk rá, az életkörülményeink nem engedik meg, hogy állatot tartsunk. Ám nagyon sokszor megesik, hogy egy aranyos vagy vicces videóra bukkanunk, és ezeket meg is szoktuk osztani veletek.News--Kutyák, akik másnak néznek kihttp://www.life.hu/news/20140923-kutyak-akik-jatekmacira-croissantra-pandara-hasonlitanak.htmlBájos összeállítást készített a Huffington Post. Fura kutyák, fura formák és vicces hasonlóság. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.