Videó: Ilyen az, amikor a sólyom levadászik egy drónt

drón vadászat videó sólyom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A solyóm csak reménykedett abban, hogy lesz ebédje, amikor megpillantotta a repülő drónt. Neki is iramodott, és lecsapott a kamerával felszerelt jószágra. Most már pontosan tudjuk, hogyan vadászik egy ragadozómadár. Már csak David Attenborough hiányzik és kész is a rögtönzött természetfilm.

Láttad már a világ legjobb drónfotóját?

A Dronestagram egy olyan fotógyűjtő oldal, amelyre drónok segítségével készült képeket töltenek fel a felhasználók. Az oldal önmagában is igazi kaland: számtalan helyet megnézhetsz a levegőbe emelkedve, madártávlatból vagy egy kicsit még magasabbról. A drónok pilóta nélküli repülő eszközök, amelyekre kamerát - általában GoPrót szerelnek - és így készítenek elképesztő felvételeket. Idén először rendeztek versenyt drónnal készült fotóknak: itt nézheted meg a legjobbat.
Hihetetlen fotósorozat négy lánytestvérrőlhttp://www.life.hu/news/20141008-a-brown-testverek-40-even-at-minden-evben-keszitettetek-magukrol-egy-kozos-fotot.htmlA Brown testvérek 40 éven át minden évben készítettetek magukról egy közös fotót. Az eredmény megmutatja, hogyan változik az évek alatt négy nő. News--Szépség, más szemszögből - intim fotók fogyatékkal élőkrőlhttp://www.life.hu/drlife/20141002-fogyatekkal-elokrol-keszitett-intim-fotosorozatot-olivier-fermariello-olasz-muvesz.htmlAz olasz fotós, Olivier Fermariello a "Je t'aime moi aussi", azaz "Én is szeretlek téged" fotósorozata nem a megszokott szemszögből ábrázolja a szépséget. Projektjével bemutatja a fogyatékkal élők szexuális identitását, úgy, hogy saját otthonukban fényképezi őket, amíg a modellek napi rutinjukat végzik.Dr. LifeOrigoEzt bevállalták! Lélegzetelállító esküvői fotók egy gleccser tetejénhttp://www.life.hu/intim/20140909-egy-alaszkai-gleccser-tetejen-fotozta-a-menyasszonyt-es-a-volegenyt-egy-fotos-josh-martinez.htmlAz újdonsült menyasszony és vőlegény nem akármilyen helyszínt választott a fotózáshoz: egy jeges alaszkai gleccser tetején állva pózolnak. Most mindenki ezekről a képekről beszél!IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.