Hivatalos bejelentés: visszatér a munkához Katalin hercegnő

Forrás: AFP/Roslan Rahman -
terhesség Katalin hercegnő Katalin hercegné munka rosszullét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szingapúri Köztársaság elnöke hamarosan Nagy-Britanniába érkezik. Ez a hír nem csak a diplomáciai kapcsolatokat érdeklők számára fontos, hanem azoknak is, akik aggódtak már Katalinért. A hivatalos bejelentés szerint a második babáját váró hercegnő is ott lesz a fogadóbizottságban.

Azt már tudtuk, hogy hamarosan visszatér teendőihez Katalin hercegnő, az időpont azonban nem volt biztos. Eddig. II. Erzsébet királynő és Vilmos herceg mellett ő is fogadja majd a Szingapúri Köztársaság elnökét, Tony Tant, aki hamarosan a szigetországba látogat.

Katalin hercegnő Szingapúrban 2012-ben Forrás: AFP/Roslan Rahman

Ez lesz Katalin hercegnő első nyilvános eseménye azóta, hogy bejelentették: második gyermekét várja. A hercegnő - ahogy előző terhességénél is - borzalmas reggeli rosszullétekkel küzdött, így minden hivatalos programját lemondták. Legutóbb arról írtunk, hogy visszaköltözött pihenni a szülőházába, ahol édesanyja ápolta. A hivatalos bejelentés szerint Katalin már jól van ahhot, hogy visszatérjen a munkához. Katalin és Vilmos 2012 szeptemberében jártak a Szingapúri Köztársaságban, a látogatást 2014. október 21-én viszonozza a köztársasági elnök és felesége.

/1306/Katal201363145828

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.