keresés buszmegálló rendőrség eltűnés kamaszfiú XVI. kerület
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pocsai Márk október 9-én délután három óra után tűnt el a Budapest XVI., Futórózsa utcai buszmegállóból. Azóta semmilyen életjelet nem adott magáról, keresik.

A 13 éves fiú kb. 160 centiméter magas, haja rövid, barna színű. Szeme színe kék. Eltűnésekor zöld színű dzsekit, vékony, barna színű nadrágot és kék színű magas szárú cipőt viselt – írja a Blikk a police.hu-ra hivatkozva. A rendőrség kéri, hogy aki bármilyen információt tud a kiskamasszal kapcsolatban, az jelezze bármelyik kapitányságon.

Nem először veszett nyoma Görög Zita édesanyjánakhttp://www.life.hu/bulvar/20141013-gorog-zita-modell-edesanyja-eltunt-majd-elokerult-allitolag-nem-eloszor-tortent-ilyesmi.htmlA modell végre megkönnyebbült, mert egy hét után előkerült az édesanyja. Közben az is kiderült, Zitára nem először ijesztett rá Judit.TV + BulvárFotó: Hajdú D. András - OrigoElőkerült Görög Zita anyukájahttp://www.life.hu/bulvar/20141011-egy-het-utan-megtalaltak-gorog-zita-eltunt-anyukajat.htmlGörög Zita szombaton reggel kétségbeesett bejegyzést tett ki Facebook-oldalára. Egy hete eltűnt anyukáját kereste, aki délutánra szerencsére elő is került.TV + Bulvár--Egy hete eltűnt Görög Zita édesanyja - A műsorvezető segítséget kérhttp://www.life.hu/news/20141011-eltunt-gorog-zita-edesanyja-a-musorvezeto-segitseget-ker-mindenkitol.htmlSzombat reggel sívszorító posztot tett ki Facebook-oldalára Görög Zita: egy hete nem találják az édesanyját. Néhány óra múlva az asszony előkerült.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.