Ez a hirdetés több mint 500 balesetet okozott egy nap

Forrás: Thinkstock -
mell teherautó Moszkva hirdetés baleset reklám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy dekoratív női mell egy kisteherautó oldalán – ez a plakát Oroszországban több mint 500 balesetet idézett elő az utakon.

A mellbevágó hirdetéseket 30 kisteherautó oldalára helyezték el. A nő mellbimbóit kitakarja az alábbi felirat: „vonzóak." Amint ezek a járművek kiszabadultak a forgalomba, 517 baleset történt a figyelmetlen sofőrök miatt – írja a Daily Star, ahol meg is nézheted a reklámot.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Egy 35 éves motoros azt mondta: őt hátulról csapta el egy autós, miután a sofőr figyelmét elvonta a reklám... A rendőrök a sok bejelentés után megpróbálták kitiltani a szóban forgó teherautókat a moszkvai utakról.

Közben az illetékes reklámcég szóvivője azt mondta: az a terv, hogy egyre több vállalat hirdessen ehhez hasonlóan, sőt, még a tömegközlekedési eszközök szabad felületeit is kihasználnák. Hozzátette, a balesetező autótulajdonosok kártérítést kapnak majd tőlük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.