Újabb áldozata jelentkezett a Hetedik mennyország molesztáló lelkészének

Forrás: KPA/ Northfoto/(C) Central Europe Rights/ Northfoto/The Wb -
Camden tiszteletes molesztálás Hetedik mennyország szexuális bántalmazás áldozat Stephen Collins zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hetedik mennyország egykori sztárja, Stephen Collins újabb áldozata jelentkezett a rendőrségen. Az akkor 13 éves lányt még a '80-as években molesztálta a színész.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, a Hetedik mennyország Camden tiszteletese, Stephen Collins válófélben lévő feleségének beismerte, hogy anno gyerekeket molesztált. Minderről hangfelvétel is készült. Eszerint egy 11 éves New York-i lányt is zaklatott, aki ráadásul első felesége egyik rokona volt, de több más esetről is vallott.

Forrás: KPA/ Northfoto/(C) Central Europe Rights/ Northfoto/The Wb

Most pedig egy újabb nő tett feljelentést, aki azt állítja, 1983-ban molesztálta őt Collins Kaliforniában. A nő a színész szomszédjának egyik rokona. Így most már a Los Angeles-i rendőrök is nyomoznak az ügyben – írja a Daily Mail.

Ezért fotózzák magukat ébredés után, smink nélkül a sztárokhttp://www.life.hu/news/20141016-smink-nelkul-es-ebredes-utan-fotozzak-magukat-a-sztarok-a-wakeupcall-kampanya-kedveert.htmlNincs jeges víz, nincs mogyorózás, csak ébredés utáni, natúr arccal készült szelfi – ez a lényege a WakeUpCall kihívásának, amely a szíriai gyerekek nehéz helyzetére hívja fel a figyelmet.NewsOrigoElfogtak egy brit pedofilt, akinek köze lehet Madeleine eltűnéséhezhttp://www.life.hu/news/20141016-madeleine-mccann-portugaliaban-eltunt-skot-kislany-ugyeben-elfogtak-egy-brit-pedofil-ferfit.htmlMadeleine McCann, Portugáliában eltűnt skót kislány ügyében a rendőrség elfogott egy brit pedofil férfit Máltán, majd kitoloncolta Nagy-Britanniába.NewsOrigoOdaítélték a magyar kutatónőket elismerő 11 ezer eurós ösztöndíjat http://www.life.hu/news/20141016-iden-is-odaiteltek-a-magyar-kutatonoket-elismero-11-ezer-euros-osztondijat-korponay-szabo-ilmanak.htmlA gyerekkori lisztérzékenység okait kutató Korponay-Szabó Ilma, a kemoterápiában használható fémvegyületek emberi szervezetben való viselkedését vizsgáló Enyedy Éva Anna, valamint a füves gyepek ökológiai egyensúlyának helyreállításáért dolgozó Valkó Orsolya kapta a L'Oréal és az UNESCO A nőkért és a tudományért elnevezésű, 11 ezer euró összdíjazású ösztöndíját.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.