A második legjobban kereső magyar sportoló lehet Dzsudzsák Balázs

Fotó: Polyak Attila - Origo -
Dinamo Moszkva pénz labdarúgó kereset Dzsudzsák Balázs Huszti Szabolcs futballista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha aláírja új szerződését a Dinamo Moszkvánál Dzsudzsák Balázs, akkor évi 983 milliójával Huszti Szabolcs után (aki évi 1,22 milliárd forintot vág zsebre) ő lehet a második legjobban kereső sportolónk.

Dzsudzsák Balázzsal elégedettek a Dinamo Moszkvánál, ezért is szeretnék már most meghosszabbítani a jövő év végén lejáró szerződését - tudta meg a Blikk. A magyar válogatott labdarúgót négy évvel ezelőtt 19 millió euróért - 5,83 milliárd forintért - megvásárló klub az évi 2,5 millió eurós - 768 millió forintos - alapfizetését 3,2 millióra - 983 millió forintra - emelné.

Fotó: Polyak Attila - Origo

Persze, előfordulhat, hogy lenne, ahol még többet kapna, de Ifjabb Laczkó Mihály játékosmenedzser úgy véli, az orosz sportpiac az, amely többnyire a legjobb feltételekkel szerződteti a játékosait.

"Megéri náluk sportolni, hiszen ebben az országban meg tudják fizetni a kiugró teljesítményt. Nem véletlen, hogy olyan összegekről hallani, amelyekről máshol álmodozni sem lehet. Legfeljebb abból származhat gond, ha valamelyik tulajdonosnak összedől a gazdasági birodalma, de nem hiszem, hogy a patinás Dinamo Moszkvánál ilyen problémák lennének" - nyilatkozta a lapnak a szakember.

A világ legjobban fizetett modelljéről ITT írtunk korábban, az idei év legjobban kereső színésznőjéről pedig IDE klikkelve olvashatsz!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.