Elviselhetetlen és vicces emberek összezárva – elindult A szoba castingja

Forrás: Thinkstock -
Interaktív társasjáték Katz-videó A szoba Katz Dávid jelentkező casting
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyarország első interaktív, élőben közvetített reality-társasjátékára már nagyban folyik a válogatás. A Life.hu celebszomorító riportere, Katz Dávid szívatja az eddigi jelentkezőket, akik még nagy valószínűséggel nem tudják, mire vállalkoztak.

Meghökkentő, vicces arcokból nem lesz hiány A szobában. Katz Dávid korábban az utca emberét, most pedig egy kis kedvcsinálásként az eddigi jelentkezőket próbálta zavarba hozni, több-kevesebb sikerrel. Ilyen felhozatal mellett biztos nem fogunk unatkozni a képernyők előtt! Íme:

A jelentkezés még tart, úgyhogy ha kedvet és bátorságot érzel, hogy ezekkel az arcokkal versenyezz a bejutásért, hiszen a tét óriási: a nyertes több millió forint értékű jutalommal térhet majd haza. Még van időd jelentkezni!

Ha még nem hallottál A szobáról

A 11 játékosnak egy hónapja lesz, hogy megmutassa magát a közönségnek, és kivívja annak tetszését. Alapesetben mindenkinek 3 napja van A szobában, egy társsal, és minden harmadik nap végén a nézők döntenek a távozás és maradás kérdéséről. Ha szeretnél te is ringbe szállni a többmilliós nyereményért, nézd meg, kik a leendő versenytársaid, és jelentkezz az info@aszoba.hu e-mail címen, hiszen még semmi nem dőlt el!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.