Vicces vagy ízléstelen? Itt az Ebola-jelmez Halloweenra

Forrás: BrandsOnSale.com -
Ebola-járvány jelmez ebola ízléstelenség Halloween
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Halloweenra már kapható az Ebola-jelmez az egyik internetes weboldalon. Tényleg mindenki üzletet akar csinálni a járványból?

Néhány napja még a plüssebola nevű terméken tátottuk nagyra a szánkat, most pedig itt a halloweeni Ebola-jelmez. A BrandsOnSale.com nevű oldalon a járvány elleni védőruhát lehet vásárolni.

Forrás: BrandsOnSale.com

A kosztüm 80 dollárba, átszámítva körülbelül 19 ezer forintba kerül. Tartozik hozzá arcvédő, légző maszk, kesztyű, de csizma például már nem. Az oldal szerint ez a ruha most az idei sláger.

Sláger? Miközben emberek tucatjai halnak meg Nyugat-Afrikában? Jó néhány támadás érte az oldalt a kosztüm miatt. Sokak szerint ezzel nem kellene viccelni, beteges ötletnek tartják. A cég vezérigazgatója viszont azt mondja, ha 8 éveseknek is árulnak véres, sebes zombi maszkokat a neten, miért ne lehetne ilyen Ebola-jelmezt is. „Ez csak a Halloweenról szól, egy nap az egész. Ha az emberek ezt nem értik, akkor nem tudják, mit is jelent igazából a Halloween" - fakadt ki a vállalat első embere.

Mi lesz a gyerekekkel? Nyugat-Afrikában 3 ezren maradtak árván az Ebola miatthttp://www.life.hu/drlife/20141018-az-ebola-miatt-nyugat-afrikaban-mar-tobb-mint-3-ezer-gyerek-maradt-arvan.htmlAz Ebola-járvánnyal leginkább sújtott nyugat-afrikai országokban, azaz Sierra Leonéban, Libériában és Guineában már több mint háromezer gyermek lett árva a terjedő fertőzés miatt.Dr. Life--Oroszországban fél éven belül lesz oltóanyag Ebola ellenhttp://www.life.hu/drlife/20141013-az-ebola-ellen-fel-even-belul-lesz-oltoanyag-az-orosz-egeszsegugyi-miniszter-szerint.htmlOroszországban fél éven belül lesz oltóanyag az Ebola-vírus ellen - jelentette ki az orosz egészségügyi miniszter. Közben újabb Ebolás eset bukkant fel Texas államban.Dr. Life--Felütötte a fejét az Ebola az Egyesült Államokbanhttp://www.life.hu/drlife/20141001-ebola-eloszor-diagnosztizaltak-a-betegseget-az-egyesult-allamokban.htmlEgy dallasi kórházban pozitív eredménnyel zárult egy páciens Ebola-vizsgálata. Ez az első eset, hogy az Egyesült Államokban diagnosztizálták a betegséget - közölte kedden az amerikai járványügyi és megelőzési hatóság (CDC).Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.