Tinilányok molesztálásával vádolnak egy rendőrt

Forrás: Thinkstock -
tinilány szexuális erőszak alezredes molesztálás Törd meg a csendet! rendőr tábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vád szerint egy dunántúli város rendőr alezredese nyári táboroztatások alkalmával szexuálisan molesztált tinilányokat. K. József ügyét zárt ajtók mögött tárgyalja a Kaposvári Törvényszék.

K. József alezredes még tavaly nyáron is több sajtóorgánumban lelkesen nyilatkozott az általa vezetett nyári táborokról és módszereiről, amelyekkel drog- és családi problémákra talált megoldást. Aztán robbant a bomba. K. Józsefet előzetes letartóztatásba helyezték, a Szekszárdi Nyomozó Ügyészség nyolc lány sérelmére elkövetett kiskorú veszélyeztetése és kétrendbeli hivatali visszaélés bűntettével vádolja az 50 éves, kétgyermekes családapát – számol be a Bors.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A vád szerint a kirándulások alkalmával igyekezett a lányokhoz közel kerülni, néha egy medencében fürdött velük, és szexuálisan zaklatta őket. Étterembe vitte őket, bizsukat, néha fehérneműket és ruhákat vásárolt nekik.

Összesen 21 lánnyal próbált intim viszonyt kialakítani. A beleegyezésükkel két lánnyal szexuális kapcsolatot létesített, az egyik még nem volt 18 éves. Hat másik lánnyal szeméremsértő cselekményeket végeztetett, egyikük még gyermek volt, vagyis nem töltötte be a 14. életévét.

A lap utolért egy nagyszülőt, akinek unokája tavaly júliusban részt vett a táborozáson. „Rajongva beszélt az alezredesről, Józsinak szólította, mint minden gyerek. A férfi mindenkivel nagyon közvetlen viszonyt alakított ki. Az unokám fiú, így hála istennek, őt nem érte molesztálás" – mesélte a nagyszülő.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!
Szexuális erőszak esetén hívható a NaNE segélyvonala is a 06-80-505-101 számon (hétköznap este 6 és 10 között), illetve a KERET koalíció is elérhető az ingyenesen hívható kék számon, a 06-40-630-006-on!
Mindhárom vonalon felkészült szakemberek fogadják a hívásokat.

Törd meg a csendet! "Elkezdett lent simogatni és folyamatosan azt kérdezgette, hogy jó-e" http://www.life.hu/drlife/20141007-a-szexualis-eroszak-gyerekek-ellen-molesztalas.htmlSokat gondolkoztam azon, megírjam-e a történetem, vagy sem. Végül úgy döntöttem, megteszem, hiszen nincs vesztenivalóm és talán más emberek számára megoldásként fog szolgálni. Ma már könnyebben beszélek róla, de olykor még mindig ott lebeg előttem az emléke.Dr. LifeThinkstockTörd meg a csendet! "Hátrafordultam, de már késő volt - az idegen srác a hátamra élvezett"http://www.life.hu/drlife/20141014-tord-meg-a-csendet-szexualis-eroszak-molesztalas.htmlÚjabb történet érkezett a Life.hu Törd meg a csendet! felhívására. Erika története 12 évvel ezelőtti, szintén egy magyar egyetem épületén belül szemelte ki magának az erőszaktevő. Ebben az esetben nem tartozott sem az egyetem tanári karához, sem hallgatóihoz a zaklató. Bár fizikai támadás ez esetben nem volt, a történet így is mély nyomott hagyott benne.Dr. Life--Törd meg a csendet! "Ha nem állnak ki melletted, az rosszabb, mint maga az erőszak"http://www.life.hu/drlife/20141008-a-torsd-meg-a-csendet-felhivas-negativ-kommentek-aldozathibaztatas.htmlA Törd meg a csendet! felhívásunk nyomán sorra érkeznek a történetek. Megrázó, borzalmas emberi, női sorsokat olvasunk és adunk közre. A cikkek alatti kommentek azonban megdöbbentőek. Egyik levélírónkat éppen az áldozatokkal szembeni, gyűlölettel teli megnyilvánulások késztették arra, hogy maga is feltárja a valóságot. Vanda levele valóságos vádirat az előítéletekkel szemben.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.