Szándékosan fertőzött meg HIV-vel egy 23 hónapos kislányt - megerőszakolta

Forrás: Getty Images -
nemi erőszak erőszak börtön HIV gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A houstoni David Richard Wilson egyelőre előzetes letartóztatásban, a Harris megyei börtönben várja sorsát azután, hogy kiderült, megerőszakolta és különféle nemi betegségekkel – köztük HIV-vel – fertőzte meg saját, 23 hónapos unokahúgát.

Az erőszakra azután derült fény, hogy a kislány szülei furcsa keléseket vettek észre gyermekük nemi szervein. Azonnal orvoshoz vitték, ahol hosszas vizsgálatokat követően kiderült, az alig két éves gyermeknek egy sor nemi betegsége van: a tesztjei pozitívak lettek többek között herpeszre, chlamidiára és HIV-re is. A vizsgálatokat követően a kislány orvosai megállapították, a gyermek valószínűleg nemi erőszak áldozata lett. A 33 éves texasi férfi egyébként évekkel ezelőtt négy évet már ült nemi erőszakért: korábban egy 15 éves lányt erőszakolt meg.

Forrás: Getty Images

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.