Kemény mínuszok is lehetnek a héten

Forrás: Thinkstock -
hideg időjárás mínusz fagy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten már többfelé várható fagy, néhol akár mínusz 4 fokig is hűlhet a levegő. Most már tényleg elkél a télikabát, a sapka és a sál.

Kedden a reggeli ködfoltok feloszlása után az ország nagy részén túlnyomóan napos idő várható, de elsősorban a Dunántúl nyugati részén tartósabban megmaradhat az alacsony szintű felhőzet. Csapadék nem lesz. A minimumhőmérséklet mínusz 4 és plusz 3, a maximumhőmérséklet 9-14 fok között alakul – írja az Origo.

Forrás: Thinkstock

Szerdán a leghidegebb órákban mínusz 3 és plusz 2 fok lehet. Nappal 8-13 fokig melegedhet a levegő.

Csütörtökön a minimumhőmérséklet mínusz 2 és plusz 3, a maximumhőmérséklet 9-14 fok között alakul.

Pénteken és szombaton nyugaton lehet felhősebb az ég, de csapadék nem várható. A legalacsonyabb hőmérséklet pénteken mínusz 2 és plusz 3, szombaton mínusz 3 és plusz 3 fok között alakul.

Vasárnap változóan felhős idő lesz, reggel többfelé várható köd, de számottevő csapadék nem valószínű. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 3 és plusz 2, a legmagasabb hőmérséklet 8-13 fok között várható.

Ideje lesz téli gumira váltani az autódon!

A Google-vezér a mélybe vetette magáthttp://www.life.hu/news/20141025-alan-eustace-a-google-egyik-vezerigazgato-helyettese-ma-minden-kulonosebb-csinnadratta-nelkul.htmlAlan Eustace, a Google egyik vezérigazgató-helyettese ma minden különösebb csinnadratta nélkül megdöntötte Felix Baumgartner kétéves rekordját, amikor 41424 méter magasból hajtott végre ejtőernyős ugrást.News--Szándékosan fertőzött meg HIV-vel egy 23 hónapos kislányt - megerőszakoltahttp://www.life.hu/news/20141025-a-33-eves-ismert-szexualis-bunozo-szabadulasa-utan-sajat-unokahugat-eroszakolta-meg.htmlA houstoni David Richard Wilson egyelőre előzetes letartóztatásban, a Harris megyei börtönben várja sorsát azután, hogy kiderült, megerőszakolta és különféle nemi betegségekkel – köztük HIV-vel – fertőzte meg saját, 23 hónapos unokahúgát.News--Vombatbébi született, hétvégétől kedvezményesen meglesheted az állatkertbenhttp://www.life.hu/news/20141022-vombatbebi-szuletett-a-budapesti-fovarosi-allat-es-novenykertben.htmlMegtaláltuk a tökéletes hétvégi programot a családnak! Most kedvezményesen vihetitek a lurkókat állatkertbe, és ha lefotózzátok az új vombatbébit, éves bérletet is kaphattok ajándékba.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.