Halott csecsemőt találtak a 18. kerületben

halál kuka baba XVIII. kerület rendőrség csecsemő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy csecsemő holttestére bukkantak hétfőn Budapesten, a 18. kerületben, egy kukában.

A baba életét már nem tudták megmenteni – értesült a Velvet. A részletekről a Budapesti Rendőr Főkapitányság későbbre ígért tájékoztatást.

Tragédia – meghalt a Hungária együttes egykori énekesnőjehttp://www.life.hu/news/20141027-a-hungaria-egyuttes-enekesnoje-csordas-ilona-plexi-elhunyt-kozolte-fenyo-miklos.htmlCsordás Ilona, Plexi halálhírét a Hungária együttes vezetője, Fenyő Miklós osztotta meg a Facebookon.NewsOrigoHátborzongató: halott gyerekek holttestével dekorálta otthonát a történészhttp://www.life.hu/news/20141025-halott-gyerekek-holttesteivel-dekoralta-otthonat-a-zseninek-tartott-tortenesz.htmlEgy több nyelven beszélő, zseninet tartott orosz történész a közeli temetőből vitte haza gyerekek holttestét - az otthonát dekorálta velük.NewsMegerőszakoltak egy 43 éves nőt - tinédzserek az elkövetőkhttp://www.life.hu/news/20141025-megeroszakoltak-egy-not-liverpoolban-gyerekek-a-tettesek-koztuk-egy-lany-is.htmlEgy csapat tinédzser erőszakolt meg egy 43 éves nőt a saját, liverpooli otthonában.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.