társasjáték A szoba kukkolás élő közvetítés jelentkezés Reality
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A www.aszoba.hu oldalon is elkezdődött a visszaszámlálás. Már csak 22 napot kell várni Magyarország első reality társasjátékára, ahol a nézők irányítanak mindent. 

Nagyon könnyen ki tud alakulni műsorfüggőség, amikor nehéz elszakadni a képernyőtől, szinte teljesen beleéljük magukat a szereplők helyzetébe, és állandóan tudni akarjuk, mi történik. Szerencsére, erre is lesz megoldás. Nem kell teljesen elválnod nap közben sem kedvenc játékosodtól, nem csak azért, mert A szobát napi 24 órában, élőben nézheted, az interneten, de a Life.hu is folyamatosan értesít arról, mi történik.

Forrás: Thinkstock

Sőt, a Lifenetwork csatornán is nézheted esténként az élő közvetítést. Persze, nem maradhatsz le a legizgalmasabb pillanatokról: a felhasználók e-mailben értesülnek arról, ha valami fontos esemény következik a lakók szoba-beli életében. Ugye, hogy ez jól hangzik?

Ebben a műsorban te lehetsz a főnök! Gombnyomással irányíthatod a játékosokat. További részletekért kattints IDE!

Ha pedig kedvet kaptál ahhoz, hogy játssz te is, még mindig jelentkezhetsz az info@aszoba.hu címen!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.