10 éven belül TÉNYLEG a felhők között fogunk repülni

Forrás: Videa -
ablak kilátás repülőgép kamera kivetítő képernyő utas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hála a már fejlesztésben lévő repülőknek, hamarosan valóban átélhetjük a repülés nem mindennapi élményét.

Ha minden jól megy, akkor úgy nagyjából 10 éven belül ablaktalan repülőgépeken élvezhetjük a repülés nyújtotta kilátást – írja a The Guardian.

Forrás: Videa

Az egészalakos, úgynevezett OLED képernyők a gép külső kamerájával összeköttetésben vetítik ki az utastér falára a nem mindennapi panorámát. A Centre for Process Innovation cég szerint az ablakok eltávolításával csökkenne a repülőgép súlya, ezáltal pedig az utasok és a cég költségei is.

Az ablaktalan repülőről videó is készült, alább te is megnézheted:

Lezuhant és szörnyet halt a „levegő mágusa", egy olasz műrepülőbajnok http://www.life.hu/news/20140922-lezuhant-egy-velencei-legi-bemutaton-francesco-fornabaio-murepulo-olasz-es-vilagbajnok.html Ötezer néző előtt lezuhant és szörnyet halt egy velencei légi bemutatón az olasz Francesco Fornabaio műrepülő világbajnok. News -- Eladó Schumacher magánrepülőgépe http://www.life.hu/news/20140726-corinna-eladja-michael-schumacher-falcon-2000ex-maganrepulogepet.html A Bild úgy tudja, Schumacher felesége áruba bocsátotta Michael Schumacher magánrepülőgépét. News -- Retteg a repüléstől VV Béci http://www.life.hu/bulvar/20140604-vv-beci-young-g-retteg-a-repulestol.html Nem valószínű, hogy valamelyik távolabbi nyaralóhely felé veszi az irányt VV Béci, azaz Young G, ugyanis mióta édesapa lett retteg a repüléstől. TV + Bulvár Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.