Budapest lett a világ 3. legjobb városa

Forrás: Pinterest -
kávézó New York kávéház főváros Magyarország fürdő Budapest Firenze Charleston (Dél-Karolina) Gerbeaud
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Business Reader olvasóinak értékelése szerint az olasz Firenze, a dél-karolinai Charleston és a magyar főváros a világ három legjobb városa – pontosan ebben a sorrendben.

Ismét rólunk áradoznak külföldön. Ezúttal a Business Reader olvasói dönthették el, a világ mely városát tartják a legjobb helynek. Eszerint pedig Budapest bizony benne van a top háromban: főképp a legendás kávéházakat, mint a New York Kávéházat és a Gerbeaud-t emelték ki, illetve a 16-17. században épült fürdőinket, köztük a Rudast és a Királyt.

Forrás: Pinterest

Imádják Budapestet külföldön

Nem vitás: a magyar főváros népszerűsége töretlen. Tavaly az egyik legnívósabb brit utazási magazin a világ második legjobb városának választották Budapestet, miután előtte már egyszer eldöntötték az angolok: Budapest az egyik legkedvencebb úticéluk. A világsztárok is imádják fővárosunkat:ITT összegyűjtöttünk néhány híres klipet, amelyet nálunk forgattak.
Ady Endre múzsájáról nyílik kiállítás Budapesten http://www.life.hu/kult/20141028-ady-endre-muzsajanak-csinszkanak-eleterol-nyilik-kiallitas-a-petofi-irodalmi-muzeumban.html Ady Endre múzsájának, feleségének, Csinszkának a művészéletben játszott szerepét és életét mutatja be a Petőfi Irodalmi Múzeum új kiállítása. A tárlat október 29-én nyílik és március 20-ig lesz nyitva. Kult Origo Rajtakapták! Már Budapesten van Matt Damon - itt vacsorázott a világsztár http://www.life.hu/bulvar/20141028-matt-damon-budapesten-forgatja-uj-filmjet-az-otodik-keruleti-otkertben-vacsorazott.html Matt Damon hazánkban forgatja új filmjét. Budapest belvárosában kapták lencsevégre, amint az egyik felkapott szórakozóhelyre tért be. TV + Bulvár -- Városlakók: Akik Budapesten találták meg a boldogságot http://www.life.hu/galeria/20141016-naponta-latjuk-oket-de-a-nevuket-sem-tudjuk-igy-elnek-ok.html Városlakók című fotósorozatunkban a Life.hu-n rendszeresen mutatunk be olyan embereket, akikkel akár nap mint nap találkozhatsz, de talán még a nevüket sem tudod. Ezúttal úgy döntöttünk, olyan itthon élő külföldieket kérdezünk, akik Magyarországon találták meg a boldogságukat. Galéria Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.