Nincs több mellépisilés! Trendi világító vécécsészére akadtunk

Forrás: NORTHFOTO -
találmány fény vécé pisilés csésze vizelés LED wc mozgás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legújabb találmány nagy segítség lehet az éjszaka WC-re járó férfiaknak - persze nőknek is. Mi gyönyörködünk, ők pedig jobban beletalálnak.

Az új találmánynak köszönhetően a férfiak ezentúl nem véthetik el az éjszakai célzást. A vécécsészében a ledlámpa mozgásérzékelésre gyullad fel és sokkal hangulatosabb, mintha a lámpát kellene feloltani, ami sokkolóan hat, amikor az ember félálomban kibotorkál.

Forrás: NORTHFOTO

A csészében a fény színe is változik, piros, narancssárga, zöld, kék, lila és fehér között. Így tényleg különleges élményt nyújt a pisilés, meg egyébként is elég trendi.

Szeretet, ragaszkodás, elmúlás - Újratervezés: megható magyar kisfilm készült az életrőlhttp://www.life.hu/news/20141103-meghato-kisfilm-keszult-a-szeretetrol-es-elmulasrol.htmlÚjra elérhető és a berlini Interfilm fesztivál autós film témájában versenyzik Tóth Barnabás Újratervezés című rövidfilmje, amely már számos díjat megnyert a Montreáli Filmfesztiválon. Megható alkotás, amit neked is látnod kell!NewsOrigoKét pilótával lezuhant egy űrrepülőhttp://www.life.hu/news/20141031-a-virgin-galactic-altal-inditott-space-ship-two-lezuhant-a-pilotai-eltuntek.htmlA SpaceShipTwo-val próbarepülést hajtottak végre. A Richard Branson tulajdonában lévő Virgin Galactic jövőre már űrturistákat szállítana.News--Tovább tartanak nyitva a temetők mindenszentek és halottak napja alkalmábólhttp://www.life.hu/news/20141031-mindenszentek-es-halottak-napja-alkalmabol-a-temetok-hosszabb-ideig-tartanak-nyitva.htmlNovember 1-je mindenszentek ünnepe, november 2-a pedig a halottak napja a keresztény világban. Sokan látogatnak el a temetőkbe, emlékeznek meg elhunyt szeretteikre ilyenkor. A sírkertek hosszabb ideig tartanak nyitva, a környékükön torlódás várható.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.