A soroksáriak sejtik, ki lehet a gyilkos

Forrás: Thinkstock -
gyilkosság gyanús alak eltűnés DNS Soroksár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy teljesen kopasz, kinézésre börtönt megjárt, rossz arcú idegen férfira gyanakodnak a soroksáriak, hogy köze lehetett a kocogó nő, Kardosné Gyurik Krisztina meggyilkolásához. A férfi az asszony megölése után eltűnt a környékről.

„Előre leszögezném, hogy én nem szeretnék megvádolni senkit. Azonban többeknek feltűnt egy alak Krisztina halála előtt. Olyan figura volt, akit jobb volt kikerülni" – mondta a Blikknek S. József, aki szerint a férfi kiköpött olyan volt, mint aki megjárta már a börtönt is. Április környékén tűnt fel a Duna partján és azon a helyen, ahol Krisztinát meggyilkolták.

Forrás: Thinkstock

József elmesélte, hogy a feltűnő külsejű férfi azóta eltűnt, pedig a családanya halála előtt mindennap találkoztak vele a környékbeliek. „Krisztina halála után szóltam erről a rendőröknek, de nem tudom, kezdtek-e valamit az információval" – tette hozzá a férfi, aki nem csak erről a gyanús alakról számolt be a lapnak:

„Láttam egy fekete BMW-t és egy piros Volkswagen Polót Krisztina halála előtt a környéken. Mindig kietlen helyen találkoztak, olyan volt, mintha valamilyen kétes ügyletet bonyolítottak volna le. Én már arra is gondoltam, hogy a szerencsétlen családanya látott valami olyat, amit nem kellett volna" – fejtette ki József.

A legutóbbi hivatalos információ az ügyben az volt, amikor a rendőrség közölte: két férfi DNS-ét azonosította a gyilkosság helyszínén, illetve az áldozaton.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.