társasjáték film A szoba utálat együttélés karakter gonosz Reality
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hollywoodi filmekben kötelezően előfordul egy jó és egy rossz karakter. Nagyon megosztóak, hiszen a nézők egyik fele imádja, a másik fele utálja őket. Biztos, hogy te is ismersz valakit, aki a Gyalogkakukkban a Prérifarkasnak szurkol. Összegyűjtöttünk néhány negatív karaktert a képernyőről.

1. Joffrey Baratheon
Ahogy feltűnt a képernyőn, máris látszott rajta, nem az a kedves fiúcska, mint amilyennek egy szőke trónörökösnek illene lennie. Könyörtelenül gyilkoltat meg bárkit, aki nem tetszik neki. Trónok harca-rajongók ezrei örültek a közösségi oldalakon, mikor elnyerte méltó büntetését.

2. Dr. Hannibal Lecter
Sokaknak már attól végigfut a hátán a hideg, ha csak elolvassák a nevét, mások szerint érdekes és izgalmas a szociopata karakter. Az Amerikai Filmintézet minden idők legjobb negatív szereplőjének válaszotta az Antony Hopkins által megformált Hannibalt.

Forrás: AFP

3. VV Éva
VV Évának két rajongótábora van: az egyik, aki érte, a másik, aki ellene szurkol. Kevesen vannak, akik semlegesen gondolnak az exvillalakóból rettegett dzsungellakóvá avanzsált nagyszájú Évára.

4. Joker
A Batman-filmek ijesztő mosolyú Jokere tulajdonképpen egy empátiahiányos, tömeggyilkos bohóc, nem teljesen érthető, miért van bárki is, aki kedveli. Erre talán Heath Ledger a magyarázat, ugyanis a sármos színész alakította a filmtörténelem egyik legnegatívabb szereplőjét.

5. Demóna
Miközben szomorú története miatt sajnáljuk az Angelina Jolie által megformált tündérből boszorkánnyá változott Demónát, mégis folyamatos ellenszenvet érezhetünk vele szemben, hiszen éveken keresztül forralja kegyetlen bosszúját a volt szerelme ellen.

A Szoba lakóinak is meg kell küzdeniük negatív karakterekkel. Persze, hogy kit ítélnek negatívnak, az csak rajtuk múlik majd, nem tudhatjuk előre, kiből mit hoz ki a bezártság. Az eleinte üres szobában egyszerre mindig két ember tartózkodik, háromnaponta a nézők döntenek, ki a szimpatikusabb nekik kettőjük közül. Arról is a közönség dönthet, milyen bútorokat nyerhetnek a lakók, hogy ne legyen üres a szoba, és a végső győztes mindent vihessen.

Már nem kell sokat várnod. Pontosan mennyit? Nézd meg a www.aszoba.hu oldalon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.