Halálos buszbaleset történt Spanyolországban

Forrás: Thinkstock -
Spanyolország tragédia buszbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tizenkét ember, 9 nő és három férfi meghalt, 39 megsérült, amikor árokba borult és oldalára fordult egy busz szombaton késő este a Spanyolország délkeleti részén fekvő Murcia tartományban.

A baleset Cieza várostól nem messze történt. A busz, amelyen ötvenöten utaztak, mintegy 15 méteres magasságból zuhant le. A sofőr sérülésekkel élte túl a balesetet. Elmondása szerint nem működött a jármű féke és ezért történt a szerencsétlenség.

Forrás: Thinkstock

Az előzetes vizsgálat szerint a vezető nem állt alkoholos vagy kábítószeres befolyásoltság alatt. A balesetben kilencen azonnal életüket vesztették, a többiek a kórházba szállítást követően. Két sérült állapota válságos. A busz Madridból tartott Bullas városába.

Elhunyt Gera Zoltán, a Nemzet Színészehttp://www.life.hu/news/20141108-elhunyt-gera-zoltan-a-nemzet-szinesze.htmlMeghalt Gera Zoltán, a nemzet színésze - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának Kultúráért Felelős Államtitkársága szombaton az MTI-velNews--Itt az idei első karácsonyi cuki videóhttp://www.life.hu/news/20141107-az-elso-karacsonyi-videot-iden-a-john-lewis-aruhazlanc-keszitette-el.htmlIsmét a John Lewis áruház rukkolt elő az idei év első karácsonyi reklámfilmjével.NewsOrigoÚjabb sokkoló mutatvány a tévében - Anakonda nyel le egészben egy embert egy műsorbanhttp://www.life.hu/news/20141106-anakonda-nyeli-le-egeszben-paul-rosoliet-a-discovery-eaten-alive-cimu-musoraban-decemberben.htmlAnakonda nyeli le egészben Paul Rosolie-t, a vadon élő állatok szakértőjét a Discovery tévécsatorna filmelőzetese szerint az Eaten Alive című műsorban.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.