Ez igen! 100 évesen vállalta be az ejtőernyőzést a dédnagyi

100 éves ejtőernyő tandemugrás dédnagymama születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Százévesen hajtott végre ejtőernyős ugrást egy New York állambeli dédnagymama, így ünnepelte a születésnapját. Nem szívbajos a néni!

Eleanor Cunningham nem semmi ajándékkal lepte meg magát 100. születésnapján. Fölényesen lepipálva George W. Bush volt elnököt, aki idén ejtőernyőzéssel ünnepelte 90. születésnapját, az asszony a gansevoorti Saratoga Skydiving Adventures nevű vállalkozás szervezésében hajtotta végre a tandemugrást Dean McDonald ejtőernyőssel.

Így mosolygott Eleanor az ugrás után Forrás: MTI/AP/The Daily Gazette/Patrick Dodson

Orvosa szerint Eleanor egészségi állapota több mint megfelelő ahhoz, hogy azt tegye, amit szeretne. Ráadásul ez már a 3. ugrása volt. 90 éves volt, amikor először kipróbálta az ejtőernyőzést.

A néni egyébként unokájával és hét hónapos dédunokájával él a New York állambeli Howes Cave-ben – tudósít az MTI.

Idehaza korábban Karda Bea énekesnő ugrott le 4000 méter magasból.

Itt az idei első karácsonyi cuki videóhttp://www.life.hu/news/20141107-az-elso-karacsonyi-videot-iden-a-john-lewis-aruhazlanc-keszitette-el.htmlIsmét a John Lewis áruház rukkolt elő az idei év első karácsonyi reklámfilmjével.NewsOrigoMikor jön a tél? Jövő héten még biztosan nem!http://www.life.hu/news/20141109-idojaras-november-elejere-a-jovo-heten-is-folytatodik-az-enyhe-az-ido.htmlA jövő héten olykor lehet kisebb eső, de sok napsütés is várható. Ezzel együtt folytatódik az enyhe idő, a hét elején 20, de még a hétvégén is több helyen 15 Celsius-fok körüli meleg lehet. News--Újabb sokkoló mutatvány a tévében - Anakonda nyel le egészben egy embert egy műsorbanhttp://www.life.hu/news/20141106-anakonda-nyeli-le-egeszben-paul-rosoliet-a-discovery-eaten-alive-cimu-musoraban-decemberben.htmlAnakonda nyeli le egészben Paul Rosolie-t, a vadon élő állatok szakértőjét a Discovery tévécsatorna filmelőzetese szerint az Eaten Alive című műsorban.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.