Brutális gyilkosság: megerőszakolták és megfojtották Gabriella Dorgai színésznőt

gyilkosság Szatmárnémeti színésznő Románia nemi erőszak Gabriella Dorgai fojtogatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megerőszakolták és megfojtották Szatmárnémetiben az Északi Színház román társulatának egyik színésznőjét, Gabriela Dorgait – értesült a szatmar.ro portál.

A nő holttestét hétfőn kora délután találták meg a Szamos jobb partján, az új központ közelében. A Szatmár Megyei Rendőrség nagy erőket vonultatott fel, lezárták a környéket. A portál nem hivatalos információi szerint a test teljesen meztelen volt, amikor rátaláltak, csak a jobb lábán volt csizma. A nő táskáját és ruháinak egy részét szanaszét dobálva találták a töltés aljában.

A román társulatnak vasárnap este premierje volt a Szakszervezetek Művelődési Házában, amelyen Dorgai is részt vett. Akárcsak az azt követő bulin. Kollégái akkor látták utoljára.

A nő táskájában pénzt és mobiltelefont találtak, kizárható tehát, hogy rablásnak esett volna áldozatául.
Gabriela férjétől elvált, van egy 14 éves lánya. A helyszínelésen részt vevő ügyész, Marinela Pop mindössze annyit árult el, hogy a nő minden valószínűség szerint gyilkosság áldozata lett, további részletekkel pedig a boncolás után tudnak majd szolgálni.

Ez igen! 100 évesen vállalta be az ejtőernyőzést a dédnagyihttp://www.life.hu/news/20141110-100-eves-szuletesnapjan-vallalta-be-az-ejtoernyozest-eleanor-cunningham-dednagymama.htmlSzázévesen hajtott végre ejtőernyős ugrást egy New York állambeli dédnagymama, így ünnepelte a születésnapját. Nem szívbajos a néni!NewsMikor jön a tél? Jövő héten még biztosan nem!http://www.life.hu/news/20141109-idojaras-november-elejere-a-jovo-heten-is-folytatodik-az-enyhe-az-ido.htmlA jövő héten olykor lehet kisebb eső, de sok napsütés is várható. Ezzel együtt folytatódik az enyhe idő, a hét elején 20, de még a hétvégén is több helyen 15 Celsius-fok körüli meleg lehet. News--Halálos buszbaleset történt Spanyolországbanhttp://www.life.hu/news/20141109-halalos-buszbaleset-tortent-spanyolorszagban-murcia-tartomanyban.htmlTizenkét ember, 9 nő és három férfi meghalt, 39 megsérült, amikor árokba borult és oldalára fordult egy busz szombaton késő este a Spanyolország délkeleti részén fekvő Murcia tartományban.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.