Lupita Nyong'o is ott van az év női között

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris -
Chelsea Clinton Egyesült Államok 12 év rabszolgaság Glamour Women of the Year Lupita Nyongo díjátadó Sarah Burton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 12 év rabszolgaság színésznőjén kívül Laverne Cox, Sarah Burton divattervező, Samantha Power ENSZ-nagykövet és Chelsea Clinton is ott volt a Glamour Women Of The Year díjazottjai között.

Átadták az amerikai Glamour Women Of The Year díjait. Az év legszebb nőjének is választott Lupita Nyong'o színésznőt a 12 év rabszolgaság című filmben nyújtott alakításáért kapta az elismerést.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

A díjazottak között szerepelt továbbá Katalin hercegnő esküvői ruhájának tervezője, Sarah Burton, a Narancs az új fekete sorozat transznemű színésznője, Samantha Power, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete és a nemrég anyukává lett Chelsea Clinton.

Lupita Nyong'o is szerepet kapott az új Csillagok háborújábanhttp://www.life.hu/kult/20140603-lupita-nyong-o-oscar-dijas-szineszno-is-szerepel-a-csillagok-haboruja-hetedik-reszeben.htmlAz idén Oscar-díjat nyert Lupita Nyong'o kenyai színésznő és A trónok harca című filmből ismert Gwendoline Christie is csatlakozik a Csillagok háborúja című film 7. epizódjának szereplőgárdájához - jelentette be hétfőn a Walt Disney és a Lucasfilm.Kult--Hatalmas dekoltázzsal lett az év nője Kim Kardashianhttp://www.life.hu/news/20140903-kim-kardashian-lett-az-ev-noje-a-gq-magazin-galaestjen.htmlÜnnepélyes keretek között adták át kedd este a GQ magazin díjait, amelyek közül a celebmami is bezsebelhetett egy megtisztelő címet.News--Egy 9 éves kisfiú lett az év természetfotósa - Katalin hercegnőtől vehette át a díjathttp://www.life.hu/news/20141030-carlos-perez-katalin-hercegnotol-vehette-at-az-ev-ifju-termeszetfotosa-cimet.htmlCarlos Perez kiskora óta járja a világot és fényképez, idén ő nyerte Az év ifjú természetfotósa címet. Még Katalin hercegnő is gratulált neki.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.